Blogolj!
2018.03.26.
Tüntetnek a németek az erőszakos hordákat rájuk szabadító politikusok ellen, miközben a politika és a média még mindig tagadás üzemmódban van, nem mer beszélni. Mint a kommunizmus alatt a szoc. országokban.
Címkék: Publicisztika
2018.03.21.
Szikszai Péter kolléga remekül foglalta össze mindazt, amit a Jobbikról tudni kell. A Jobbikról és a „nem igaz múltról”.
Címkék: Publicisztika
2018.03.10.
Alább elolvashatják, amiről persze azt is gondolhatnánk, hogy ilyen egyszerűen nincsen.
Címkék: Publicisztika
2018.03.10.
Az AfD követelésére nagy nehezen kiadta a német belügyminisztérium a Németországba érkező migránsokra vonatkozó 2017-es adatokat, amelyek nyilvánosságra kerülése politikai botrányt okozott.
Címkék: Publicisztika
2018.03.02.
Alább olvashatnak egy sajtóközleményt. Vagy csak úgy, egy közleményt. Egy Tungsram-Schréder nevű multicég adta ki. Nem fog nagy karriert befutni a honi sajtóban, hiszen hosszú is, unalmas is, meg aztán, leginkább azért nem, mert tételesen cáfolja azt a hazugságcunamit, amellyel most éppen választást szeretne nyerni a gazemberek serege.
Címkék: Publicisztika
2018.02.13.
"Egy helyi fesztivál keretében "bolondmisét" tartottak egy katolikus templomban, a németországi Aachen egyházmegyében (Selfkantdom templom, Heisenberg városa). Az eseményről készült tudósítást a német WDR Fernsehen televíziós csatorna mutatta be."
Címkék: Publicisztika
2018.02.08.
„Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok”
Címkék: Publicisztika
2018.01.31.
"Nehéz terhekkel járulok eléd, Uram! Engem arra kértek Szent Hajlékodban, hogy beszéljek a Horthy családról, a kormányzóról, hitveséről, fiairól és Ilona asszonyról."
Címkék: Publicisztika
2018.01.30.
A Mandiner szemlézi ma gazda kolléga nagy ívű remekét arról a bizonyos Soros György Pártja közvélemény kutatásról, Gazda kolléga mondandójának lényege ez volna: „Soros nem nyerhet!
Címkék: Publicisztika
2018.01.25.
A hazai bíróság arra kötelezett, hogy nyilvánosan kérjek bocsánatot Vona Gábortól, amiért gecinek és szarnak neveztem. Nyilvánvaló immár, hogy Magyarországon a bíróság szerint csak a miniszterelnököt, az államelnököt, és úgy általában a kormánypárti politikusokat lehet ezekkel a jelzőkkel illetni, Vonát nem.
Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?