Blogolj!
2020.06.18.
Íme, korunk hőse, Martin Looter King, aki tiltakozásnak becézgetett fosztogatásokat rendez Amerika-szerte, kifosztja a Nike üzleteket és az autószalonokat, mindezt a többszörös visszaeső bűnöző, többek között állapotos asszonyt fegyverrel kirabló Gerorge Floyd halála miatti felháborodásnak eladva.
Címkék: Publicisztika
2020.04.06.
Emlékeznek még? Valamikor január végén fordultunk közérdekű adatigényléssel az I. kerületi önkormányzathoz, adják ki, baloldali, liberális közszereplők, újságírók –köztük V. Naszály egyik legközelebbi munkatársa- mennyiért bérelnek önkormányzati lakást a várban, hogyan, milyen körülmények között jutottak hozzá ezekhez a lakásokhoz, stb., stb., rákérdeztünk mindarra, amivel jobboldali politikusokat és újságírókat baszogatnak évek óta.
2019.10.15.
Nekem azt mondták 35-40 éves koromig, hogy a nemzet, a nemzeti büszkeség, a nemzethez tartozás, a hazaszeretet európai érték.
Címkék: Publicisztika
2019.05.22.
Most azt a sípot fújják gazemberék, hogy Strache ibizai kreténségét valahogy rá kell tolni Orbán Viktorra.
2019.05.22.
Olvassák el nagyon figyelmesen az Index (tudják: független és megbízható!) alábbi „hírét”...
Címkék: Publicisztika
2019.03.29.
Kong az Ujhelyi harangja, immár évek óta, hangja belehull a sötét semmibe, de ez legalább Ujhelyinek ismerős állapot, ugyanis pontosan ilyen sötét semmi van a fejében.
Címkék: Publicisztika
2019.03.16.
Mint minden ilyen támadás, mint minden terrorcselekmény, amely ártatlan emberek életét követeli, rettenetes, megmagyarázhatatlan és mélységesen embertelen.
Címkék: Publicisztika
2019.03.13.
Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében.
Címkék: Publicisztika
2019.03.13.
És akkor most először, és ezután minden egyes alkalommal kimondjuk jó hangosan: minden morális alapotokat elvesztettétek ahhoz, hogy ilyesmiről beszéljetek. Igaz, morális alapotok eddig sem volt, de sokáig úgy tudtatok tenni, mintha lenne. De ennek is vége!
Címkék: Publicisztika
2019.02.16.
Ennél tökéletesebben nehéz lenne összefoglalni mindazt, amit erről a társaságról tudni kell.
Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?