2018.02.13.
"Egy helyi fesztivál keretében "bolondmisét" tartottak egy katolikus templomban, a németországi Aachen egyházmegyében (Selfkantdom templom, Heisenberg városa). Az eseményről készült tudósítást a német WDR Fernsehen televíziós csatorna mutatta be."
Címkék: Publicisztika
2018.02.08.
„Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok”
Címkék: Publicisztika
2018.01.31.
"Nehéz terhekkel járulok eléd, Uram! Engem arra kértek Szent Hajlékodban, hogy beszéljek a Horthy családról, a kormányzóról, hitveséről, fiairól és Ilona asszonyról."
Címkék: Publicisztika
2018.01.30.
A Mandiner szemlézi ma gazda kolléga nagy ívű remekét arról a bizonyos Soros György Pártja közvélemény kutatásról, Gazda kolléga mondandójának lényege ez volna: „Soros nem nyerhet!
Címkék: Publicisztika
2018.01.25.
A hazai bíróság arra kötelezett, hogy nyilvánosan kérjek bocsánatot Vona Gábortól, amiért gecinek és szarnak neveztem. Nyilvánvaló immár, hogy Magyarországon a bíróság szerint csak a miniszterelnököt, az államelnököt, és úgy általában a kormánypárti politikusokat lehet ezekkel a jelzőkkel illetni, Vonát nem.
Címkék: Publicisztika
2017.12.05.
Simicska Lajos kedvenc utazási irodája.
Címkék: Publicisztika
2017.11.28.
Halálbüntetés? Hm? Vagy zabáltatjuk, aztán egyszer majd kiengedjük?
Címkék: Publicisztika
2017.11.26.
Nem az a baj, hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal, amit állít. Hanem az, hogy ezt ő is tudja. Hiszen már az eleve provokációnak szánt “látogatásakor” elmondták neki, mi az igazság.
Címkék: Publicisztika
2017.11.22.
A muszlimok –miképpen ez már magától értetődő- nekilátnak szokásos imájuknak az utcán, amit a franciáknak természetesen széles mosollyal kell tűrniük.
Címkék: Publicisztika
2017.11.08.
…Úgy van benne ebben a Solyódi Csaba nevű MSZP-s disznóarcban minden, ami miatt ezeket nem hogy nem kell, de egyenesen tilos elviselni és tolerálni.
Címkék: Publicisztika

Ezeket a cikkeket olvastad már?