Publicisztikák

Tovább

Útileírások

Tovább
2018.06.11.
Reggel nem küldte el a nemzetközi sajtószemléjét sem az Echo TV-nek, sem a Magyar Időknek.
2018.06.11.
Olyan jó tudni, hogy a facebook nevű köpőcsésze cenzorai fáradhatatlanul vigyáznak ránk, nehogy valami ártalmas tartalom, pl. egy katolikus pap véleménye és igazsága eljusson hozzánk. Tényleg szörnyű lenne. Így marad a megnyugtató libsi-buzi-muszlim világlátás, a genny meg a fos. Így kell ezt csinalni. És közben persze folyamatosan aggódni a sajtó- meg véleményszabadságért.
2018.06.11.
Talán a német társadalom is magához tér végre, és Merkel sem tud többé félrenézni. Fordul a szél. Európa talán megmenekül.
2018.06.11.
Az olasz kikötők végre bezáródtak. Fordul a szél. Európa talán mégis megmenekül.
2018.06.07.
Most új mantra van, e szerint a cégek nem mernek hirdetni az ellenzéki lapokban, mert félnek AZORBÁNTÓL. Szegény Heti Válasz is erre ment rá, nem a g. Simicskára, aki –mint egy másik nagy leleplező cikkből megtudhattuk- hiába árult el mindent és mindenkit, továbbra is súlyos tízmilliárdokat kaszál, vagyis Csintalan elvtárs szíves közlése, miszerint szegény Lajosnak elfogyott a pénze, nem egészen fedi a valóságot, g. Simicska továbbra is eltarthatná a médiáját, de nem akarja eltartani, inkább bezárja sorra mindet, a sok kretén meg rí, hogy AZORBÁN. Amúgy érdekes logika ám ez, miszerint amikor g. Simicska „rendszert váltott”, akkor akik vele tartottak, egykori vidám cimborámtól, Lukács Csabikától, Hegyi Zolitól vagy Ugró Mikitől kezdve egészen szegény hülye Szerető Szabolcsig vagy a most éppen öt percig aktuális Borókai Gáborig mind-mind verték a mellüket, hogy ők végre függetlenek, szabadok és boldogok, végre nem függnek senkitől és semmitől, sem AZORBÁNTÓL, sem g. Lajostól, csak és kizárólag az igazságtól meg a bazi nagy lelkiismeretüktől, ó, hát persze, de most, amikor g. Lajos nem ad több lóvét, azért AZORBÁN megmenthetné őket. AZORBÁN, akit Lukicsabi legfrissebb haldoklásában, a Magyar Hangban Rákosinak maszkírozva tesz ki a címlapra, és a klerikális nyomulást, a „klerikáldemokráciát” a csíksomlyó búcsú képével illusztrálja. Az a Lukicsabi, aki amúgy parajdi gyerek, ez teszi különösen gusztusossá a csíksomlyói búcsú ilyetén felhasználását. Az a szerencse Lukács, hogy drága édesapád, Mózsi bácsi, akivel annyi jó pálinkát megittunk annak idején a tornácotokon, s aki Kövér Laci képét tartotta a tiszta szobában, nem élte meg, mi lett belőled. Amúgy kitehetnéd a parajdi panziód kapujára is a táblát, hogy a Magyar Fejlesztési Bank adta rá a pénzt, s hogy a tulajdonos szerint Orbán olyan, mint Rákosi, a csíksomlyói búcsú pedig a „klerikáldemokrácia” csimborasszója, csak azért, hogy a búcsúra tartó anyaországi Orbán-rajongó és Fidesz szavazó zarándokok véletlenül se tévedjenek be hozzátok. Ha már független vagy bazdmeg, akkor legyél független.
2018.06.06.
Aki nem beszél angolul, az is tökéletesen fogja "élvezni" az anyagot, s ehhez elég nézegetni a képeket. A képeket, amelyek a mai Párizst mutatják.
Címkék: Publicisztika
2018.05.31.
Néhány poszttal lejjebb bemutattam önöknek, miféle könyvekből, miféle ocsmány ábrákkal orientálják szexuálisan a finn kisiskolásokat.
2018.05.31.
…de szívesen segítek a segghülye, aljas kis hávégének.
2018.05.31.
…és ami mögötte van
2018.05.31.
Íme, a tudni vágyó finn kisiskolások csodálatos tankönyve, illetve abból egy kicsike részlet. Egy kicsike részlet, amelyből kiderül, hogy a finn oktatásügy odafigyel minden apró részletre, a finn okatásügy önmagában a "pc" apoteózisa. Mert mi mással lenne magyarázható, hogy a finn kisiskolások szexuális felvilágosítását azzal az életszerű képpel kezdik, amelyen valahol messze északon, mondjuk Lappföldön, egy szépen megtermett finn menyecskét egy néger kúr. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?