Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

PORNÓ


Van egy Bodnár Imre nevezetű pécsi „ügyvéd”, aki a komcsik vezette önkormányzat megbízottja átvilágítási ügyekben.

Ez az „ügyvéd” a minap úgy gondolta, intéz a nyilvánosságban néhány szót Varga Judit igazságügy miniszterhez, s azt is gondolta, remek lesz és a sajátjai körében nagy tetszést fog aratni, ha egyebek mellett ezt mondja egy férjezett, boldog házasságban élő, három gyermekes édesanyának:

Tíz év múlva is ezen fogunk röhögni. Csinált volna inkább pornófilmet, azt előbb elfelejtjük.

Remek…

Ehhez is kell egyfajta lélek, persze.

S persze akár válaszolhatnánk azt is, hogy az „ügyvéd úr” anyjának kellett volna inkább pornót csinálni, szigorúan gumival, és akkor nem szülte volna meg ezt a hájfejű mocsok gazembert, de inkább nem mondjuk. Mert akkor pont olyanok lennénk, mint az „ügyvéd úr”…

Viszont kérdezzük: bár világos, hogy a „mindennek van határa” mondást a ballibsi világban már régen felszámolták, de azért mégis, ez szerintetek rendben van? Ez a frankó?

És mit szól ehhez például az ügyvédi kamara? Ma már minden geci lehet ügyvéd és praktizálhat nyugodtan? Sőt, még a pécsi „ügyvéd úr” is? Létezik még a kamaránál olyan, hogy etikai vizsgálat?

Vagy tényleg nem marad semmi más, mint az irgalmatlan, egészséges, nyújtott karos, parasztlengő pofánvágás?

(Borító: pecsaktual.hu)

Címkék: Varga Judit
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/101460/pics/lead_800x600.jpg
Varga Judit
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?