Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

KÖCSÖG


"A fideszben van a legtöbb meleg" - jelentette ki MZP. A fene se tudja... Ami viszont biztos: a hódmezővásárhelyi városháza egyik irodájában egészen biztosan üldögél egy ocsmány, hazug, segghülye köcsög.

A Fidesznél több meleg egyik pártban sincs – mondta Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely balliberális polgármestere, miután szóváltásba keveredett a borsodi időközi választás helyszínén egy helyi lakossal. A polgármester a Facebookon – miután az ATV is vállalhatatlannak tartotta a kijelentést – úgy reagált:

„Mi a vállalhatatlan? Kimondani a nyilvánvalót, vagy homoszexuális KDNP-sként buzizni és gyűlöletet szítani?”

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő úgy kommentálta az esetet, hogy

„a gyermekek testi fenyítésének, felpofozásának odaadó népszerűsítése után most lelkes buzizás. Nemsokára jön egy kis cigányozás, zsidózás is.”

A képviselő szerint Márki-Zay Péterből „igazi, tőről metszett liberális lett”.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/marki-zay-peter-nem-birt-az-indulataival-8802803/

Márki-Zay kardot rántott: a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A szivárványos moslékkoalíció közutálatnak örvendő önkényes megmondóembere most aztán tényleg elvetette a sulykot. Nem csodálkozom, mert nagyon jól látszik, így próbálja eltakargatni az eltakarhatatlant: azt a büdös nagy sallert, amit Borsodban kapott díszes kompániája.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/101394/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?