Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

KÍNZÓ KÉRDÉSItt ez a hír, 444-es tálalásban, amely tálalásnak lényege, hogy ne derüljön ki a lényeg.

Mindez amúgy Franciaországban, Angliában napi rutin, s Párizsban vagy éppen Londonban egyre nő azon kerületek száma, ahová fehér nő jobb, ha soha be sem teszi a lábát (fehér férfi is csak megfelelő sokaságban, felkészülve a védekezésre). Persze, tudjuk, no-go zónák nincsenek, ezt például a BBC nevű pöcegödör „riportere” magyarázta el a magyar külügyminiszternek egy héttel azután, hogy a BBC nevű pöcegödör bemutatott egy dokumentumfilmet a londoni no-go zónákról. Németországban pedig államtitkár ad ki nyilatkozatot, amely szerint a zsidóknak nem ajánlatos vallási jelképek látható darabjaival utcára lépniük, mert immár nem tudják szavatolni a biztonságukat, majd egy német miniszter (egy ócska, hazug gazember) ideböfög nekünk, hogy „Magyarországon nő az antiszemitizmus”. (A kurva anyád, az nő...)

Párizsban zsidó öregasszonyokat vernek halálra és dobnak ki az ablakon, papokat gyilkolnak meg templomaikban vagy éppen felgyújtják a templomokat, és igen, nőket vernek meg az utcán, mert „rosszul vannak felöltözve”.

Ezeket kell 444 meg 24 meg HVG meg magyarnarancs-módra megírni, hogy soha ne derüljön ki a lényeg.

Vagyis, ha valaki csak ezeket a szemét propagandalapokat, ezeket a hazugsággyárakat olvassa, azokban nyilván mindig ott motoszkál a kínzó kérdés: vajon kik verhetik meg a nőket, kik ölik a papokat, kik gyújtják fel a templomokat, kik miatt nem lehet már normálisan élni ezeken a helyeken? Vajon izlandi bálnavadászok, norvég favágók, esetleg helyi (angol, francia, német stb.) elmebetegek az elkövetők?

Hát nem.

Kivétel nélkül kibaszott, szélsőséges, muszlim gecik meg migránsok. Azok.

Azért verhettek meg egy 22 éves francia nőt, mert szoknyát viselt - 444

Nyomoz a rendőrség annak a francia 22 éves nőnek az ügyében, aki azt állítja, hogy három férfi megverte az utcán, amiért szoknyát viselt. Franciaországban ez nem az első ilyen támadás, egyre több nőt bántalmaznak fizikailag azért, ahogy fel vannak öltözve.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/100595/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?