Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

VAJON KIK SZERVEZTÉK BE A BÍRÓT?


Egy kedves barátom levele elsőként:

Baszki... A szemünk előtt forog a Tanú, Bacsó röhög a sírjában. Az a gyanús, hogy nem gyanús. Kgbéla úgy kém, hogy nem kém... Hihetetlen! Nálunk mindent lehet?!

"A bíró az ítélet indoklásában elmondta, hogy Kovács Bélát az orosz hírszerzés szervezte be. Hosszan beszélt arról, hogyan konspirált Kovács. Kiképezték, konspiráltan találkozgatott az oroszokkal, virágnyelven beszéltek, telefont nem használtak. Kovács az ún. önellenőrzésre is ki van képezve, ezzel tudja kiszűrni, hogy figyelik, követik-e. Az is bizonyított, hogy az oroszok feladatokat adtak neki, de nem kérték titkok kifürkészésére.

Kovács Bélát mindezek után első fokon felmentették, mert az indoklás szerint ugyan Oroszországnak segített ezzel és bizonyítottan beszervezték, de mivel nem adott ki titkokat és ezt nem is kérték tőle az oroszok, ezzel a bíró szerint sem az EU, sem Magyarország érdekeit nem sértette."

Hát igen, a kérdések bizony fölöttébb jogosak.

De tegyük fel a legfontosabb kérdést: Vajon kik szervezték be a bírót, aki ezt az ítéletet hozta?

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/100570/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?