Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

LASSAN MAJD VÉGE LESZ...


A végső pusztulás előszobája. Az önmagát -immár teljes bizonyossággal kijelenthetjük: feleslegesen- túlélt Nyugat elérkezett az utolsó fázisba.

Babits írta: "Dekadens alkony volt, amely hajnalt mímelt, mint az egész modern kultúra."

Az volt. A Nyugat-Római Birodalom elkerülhetetlenül elpusztul. És meg is érdemli. És nem kár érte. A kérdés az maradt csupán, vajon Bizánc -a Kelet-Római Birodalom- túléli-e ezt az iszonyt? Túléljük-e, pusztán azért, mert szenvedéseink megóvtak a teljes elhülyüléstől?

Hamarosan kiderül. Reménykedjünk.

Apamentes embergyártásba kezdhet Franciaország

Mottó: „A nép ereje a gyengék jólétén mérhető." (Svájc alkotmánya) Ki lehet gyengébb a még meg sem született magzatoknál? És vajon Európa népeinek ereje milyennek találtatik egy ilyen megmérettetésen? Míg a közvéleményt kellően lefoglalta a vírus, majd a lazítás és nyaralás, a francia nemzetgyűlésben igen fontos törvényeket szavaztak meg a nyáron az emberi reprodukciós eljárásokról.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/100529/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?