Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

A JOGÁLLAM FELFÜGGESZTÉSE


Egy eszement, aljas gazember, egy utolsó bolsevik rohadék szerint a '22-es ellenzéki győzelem után ideiglenesen majd felfüggesztik a jogállamot. Önmagában ebben nincsen semmi szokatlan, az összes büdös lumpenproli erről szokott álmodozni, egy bizonyos példányuk már leírta évekkel ezelőtt ugyanezt, hozzátéve, hogy az ideiglenesen felfüggesztett jogállam idején a mi hulláinkat majd az árokpartról fogják felhajigálni egy IFA platóra.

A mostani eset viszont azért érdemel egy kis figyelmet, mert a jogállam ideiglenes felfüggesztője esetünkben most egy Fleck nevű gazember, aki történetesen az ELTE Állam- és Jogtudományi karának tanára.

Állam- és jogtudomány, jogállam időleges felfüggesztése, Fleck. Ez így együtt nem fog menni.

Úghogy ezennel kezdjük el meglehetősen hangosan követelni ennek a Fleck nevű rohadéknak a kitakarítását az egyetemről.

Azért tényleg mindennek van határa, a mindenségit neki!

A tornából felmentettek forradalma

„Hosszasan sorolhatnánk azon értelmiségiek nevét, akik - Lukácshoz hasonlóan - addig sodródtak a kommunizmus és a kommunisták felé, míg gyilkossá nem váltak. Mementó ez az eset. Annak mementója, hogy a kommunistából nemcsak született, hanem betanított gyilkos is van. Olyan aki maga tán képtelen lenne meghúzni a ravaszt, vagy a nyakba vetni a kötelet, ám az "eszme" nevében szívesen ad parancsot ilyenre.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/100528/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?