Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

EU ÉS "JOGÁLLAMISÁG"


Csukjuk be szemeinket, és emlékezzünk vissza 1988-89-es önmagunkra: ezt, tényleg ezt akartuk akkor? Amikor még vágytunk oda, a "fényességes nyugatra", ez lebegett a szemünk előtt?

Ez, a perverz, beteg, undorító és elviselhetetlen idióták könyörületet nem ismerő diktatúrája? Az önmagát túlélt, jólétben végképp elhülyült, elpuhult, ön-és közveszélyes nyugati "liberális demokrácia" minden épeszű ember számára elviselhetetlen primátusa és diktátuma?

Ezt akartuk?

Biztosan nem.

Akkor miért gondoljuk, hogy hagynunk kell?

Miért hisszük, hogy ezek, a hanyatlásvégi Rómából jól ismert szörnyetegek, ezek a szélsőséges, embertelen individualizmusban dagonyázó, minden hagyományt, szokást, normalitást tagadó, megvető és gyűlölő nyomorultak diktálhatnak?

Lótusz-zabálók ezek, tengerjáró Szindbád negyedik útjából ismerjük mindet. Disznók ezek, Kirké szigetéről.

Hát ezt akartuk?

Megváltoztatta a jogállamiság kritériumait az Európai Parlament

A Leyen-hadüzenet után nem sokat váratott magára az Európai Parlament sem: három nappal a bizottság vezetőjének évértékelő beszéde után, a szeptember 17-i plenáris ülésen módosították a jogállamiság definícióját úgy, hogy annak lényegében egyetlen visegrádi állam se felelhessen meg. A módosításra egy lengyeleket elítélő határozat, egy maratoni hosszúságú bűnlajstrom elfogadása apropóján került sor.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/100402/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?