Blogolj!

A SZÓ LEGSZOROSABB ÉRTELMÉBEN


Nézzük előbb azt a 444 és Bede Márton-féle legszorosabb értelmet:

Lefasisztázta Müller Cecíliát a 444.hu újságírója

Amint arról mi is beszámoltunk, Müller Cecília röszkei sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy az illegális migránsok Magyarországra való belépése járványgócok kialakulásához vezethetne. Az országos tisztifőorvos szavaira Bede Márton, a 444.hu újságírója is reagált közösségi oldalán. „ Remélem senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta " - írta.

Másodszor nézzük a tényeket:

Tény 1.: Az arab illetve a fekete világ (Közel- és Távol-Kelet, Afrika) mentes a koronavírus járványtól? Nem, nem mentes, sőt…

Tény 2.: Az elmúlt hónapokban rendszeresen érkeztek a híradások arról, hogy a migránsok legfőbb kibocsájtó országai (Irán, Afganisztán stb.) különösen súlyosan fertőzött országok? Igen.

Tény 3.: A migránsok általában el szokták mondani, hogy honnan érkeztek, és vannak papírjaik? Nem, nem szokták elmondani, és általában semmilyen papírjuk nincs, ugyanis az okmányaikat inkább eldobálják.

Tény 4.: Elmondható, hogy potenciálisan a migránsok között rengeteg koronavírussal fertőzött ember lehet? Igen, ez több, mint valószínű.

Tény 5.: Kell erről beszélni, fel kell erre hívni a figyelmet a lakosság védelme érdekében, s ez különösképpen feladata az országos tisztifőorvosnak? Igen és igen.

Tény 6.: Van-e joga Bedének „nyunyókázni” és főképpen lefasiztázni Müller Cecíliát? Nincs, nincsen joga.

Tény 7.: Használt valamit egész életében Bede ennek az országnak, ennek a nemzetnek? Nem, soha.

Tény 8.: A koronavírus járvány elleni küzdelemben ki volt és ki lesz hasznosabb, fontosabb ember, Müller Cecília vagy Bede? Igen, Müller Cecília.

Tény 9.: Ha ön vagy valamelyik családtagja elkapná a vírust, kihez fordulna előbb segítségért? Bedéhez vagy Müller Cecíliához? Ne is mondja, magától értetődő…

Tény 10.: Úgy általában ezt a Bede meg 444-féle undorító, fikázó cinizmust, no meg a minden ok nélküli fasiztázást, nácizást kötelesek vagyunk eltűrni? Egyáltalán nem vagyunk kötelesek eltűrni.

Tény 11.: Bede egy mocskos, szemét, aljas és legfőképpen kártékony rohadék? Az.

Nos, nagyjából ezek a legszorosabb értelmek.

Címkék: 444
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/98710/pics/lead_800x600.jpg
444
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?