Blogolj!

A TELJES FELVÉTEL


Nyilvánosságra hozták az Egyesült Államokat lángba borító eset teljes felvételét. Igen, George Floyd letartóztatásáról van szó. A visszaeső bűnöző letartóztatásáról, aki akkor éppen hamis pénzzel fizetett, előtte pedig – többek között – terhes nőket rabolt ki úgy, hogy a hasukhoz nyomta a pisztolyát.

Nos, most itt a teljes felvétel, amelyet az egyik rendőr testkamerája rögzített.

Nem véletlen, hogy a BLM, az Antifa, valamint az ezekhez a gazemberekhez csatlakozó liberális és baloldali sajtó, továbbá ugyanezen politikai „elit” nem szerette volna, ha ez a felvétel nyilvánosságot kap. Ugyanis most ország-világ láthatja, miképpen könyörög, ordibál és sír ez a hústömeg, miképpen mondogatja hogy meg fog halni már akkor, amikor még csak megpróbálják beültetni a rendőrautóba, és senki egy ujjal nem ér hozzá. Majd azt is láthatjuk, hogyan veti ki magát a rendőrautóból – nyilvánvaló ellenszegülés a rendőrséggel szemben, ez az Egyesült Államokban egészen addig nem volt tolerálható –, hogy aztán leteperjék és a nyakára térdeljenek.

Fontos: a nyakra térdelés, mint kényszerítő eszköz a rendőrségnél OKTATOTT és bevett módszer. (Idehaza is alkalmazzák, már bemutattam itt a blogon egy képet erről, csak akkor hibásan a 2006-os brutális rendőrterror számlájára írtam, valójában a kép 2002-ben, az Erzsébet hídi csata idején készült, és akinek a nyakán a rendőrök térdelnek nem más, mint Budaházy György.) Erről van szó:

Budapest, 2006 ősze

Az azonosítószám nélküli, elállatiasodott "rendőrség" intézkedik Budapesten 2006 forró őszén. Ebbe a nyakratérdelésbe halt bele a fekete, visszaeső bűnöző Floyd, és ez lett az indoka az USA anrchiába taszításának.

Visszatérve a most előkerült teljes felvételre: miért is vette volna komolyan Floyd bármilyen könyörgését a nyakán térdelő rendőr ezek után? Aki zokogva hisztériázik az első pillanattól fogva, az miért ne tenné utóbb, amikor ráadásul már a saját idióta viselkedésével csak rontott a helyzetén.

George Floyd egy visszaeső, gyáva, pitiáner bűnöző volt. Egy szar alak, aki pontosan tudta, hogy megint mehet vissza a börtönbe, ezért nyavalyog. A rendőrök pedig pontosan azt teszik, amire kiképezték őket. Jogosan.

Érdemes elolvasni néhány kommentet a megjelent mandiner anyag alatt – én ezt a kettőt ajánlom figyelmükbe:

„nem néztem meg, hogy ebben a felvételeben megemlítik-e de Floyd vérében többféle drogot találtak, az egyiknek a koncentrációja a halálos dózis 1,5 szerese volt (végbelébe is dugott fel kábítószert) a kábítószerek pedig légzési leállást okozhatnak. Floyd halálának az oka tehát minden valószínűség szerint kábítószer túladagolás.”

„Tkp. teljesen mindegy, hogy mi van a felvételeken, mert a tömeghisztériát már előre megtervezték a libernyákok. A rendőrök börtönbe kerültek, ahol a niggerek kitépik majd a szívüket, értük nem kár a bolsevikok szerint, a városok felgyújtva, tehát a lényeg sikerült. Bár nem tudom, hogy ezzel közelebb kerültek-e Trump leváltásához, mert a cél az az, azt tudjuk. Nem ismerem az amerikai társadalmat, de szerintem nem. Inkább ellentétes hatást értek el.

Elsőre a kínai kulturális forradalom jutott eszembe.”

Erről van szó.

A filmet itt nézhetik meg:

Kiszivárogtak a teljes felvételek George Floyd őrizetbevételéről

A Daily Mail brit bulvárlap megszerezte azt a 8 illetve 18 perces rendőri testkamera-felvételt, amelyeken George Floyd igazoltatása-letartóztatása elejétől a végéig látszik. A rendőri intézkedésben négy rendőr vett részt, közülük Thomas Lane és Alex Kueng felvételeiről van szó. A férfi nyakára nem ők térdeltek rá, hanem Derek Chauvin nevű kollégájuk.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/98616/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?