Ismét nőtt az aktív koronavírus-fertőzöttek száma
Meghalt két idős, krónikus beteg és 45-tel, 4813-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt huszonnégy órában.
Blogolj!

SZÖRFÖZŐ NÁCIK?


Apáti Bence írta meg a legújabbat:

Már a szörfözés is rasszizmus! | Magyar Nemzet

Nem csitul az őrület Amerikában, sőt George Floyd rendőri intézkedés közben bekövetkezett sajnálatos halála miatt egyre fokozódik a téboly. Olyan már ez az egész, mintha moziban ülnénk, és hirtelen megelevenednének a legutóbbi Joker című filmben látott apokaliptikus jelenetek. Sőt még olyanabb. Azt nagyjából egy hónapja tudhattuk meg, hogy sok egyéb mellett már a komolyzene is ...

Szerintem viszont az atlétika rasszista. Legyen szó akár rövid-, akár hosszútávfutásról, vagy gátfutásról, amióta az eszemet tudom, csak feketék győznek. Többnyire távolugrásban is. Ez rasszizmus! Ez néger szupremácia, a fekete felsőbbrendűség legundorítóbb megnyilvánulása!
És akkor még nem is beszéltünk a bokszról! Ott is csupa feka, akik élvezettel ütik ki szegény, elnyomott fehér ellenfeleiket.

Követelem az atlétika és a boksz betiltását! Vagy legalább a fehér győztes kvóta (FGYK) kötelező bevezetését mindkét sportágban.

NE TŰRJÜNK TOVÁBB!

(Bé terv: takarítsuk már el végre az összes kártékony, idióta gazembert a picsába. Ha kérhetem, örökre...)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/98521/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?