Ismét nőtt az aktív koronavírus-fertőzöttek száma
Meghalt két idős, krónikus beteg és 45-tel, 4813-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt huszonnégy órában.
Blogolj!

PUZSÉRÉK AZ INDEX ÜGYRŐL


Érdemes elolvasni:

„Megelégelték azt, hogy a Fidesz közeli tulajdonosnak termelik a pénzt" - Puzsér megfejtése az Index-ügyről

Apu az Indexről és az összeesküvés elméletek szellemi-lelki alapjairól címmel került fel videó Puzsér Róbert You Tube-csatornájára, amelyben a publicista többek között arról beszélget Farkas Attila Mártonnal, hogy vajon mi állhat a legnagyobb magyar lap munkatársainak tömeges felmondása mögött.

És érdemes megnézni a Mandiner összefoglalója alatti olvasói kommenteket is, különösen ezt:

ThunderDan 2020. augusztus 1. 10:55
116
Hozzáteszem, Puzsér narratívája még mindig SZÁZSZOR cizelláltabb és tényszerűbb, mint a ballib médiafalanx 1 bites agit-propja.
Ez a szomorú...

A cikkbe nem került bele, de rögzíti pl. az alábbiakat:
- Bodolai, Szombathy, Sztankóczy abszolút Orbán-ellenesek, az egész életútjuk ahhoz az oldalhoz köti őket, akik most - minden tényadat nélkül! - szakmányban fidesz-ügynöközik őket.
- Bodolai nevezte ki Dullt is.
- Dull vezetése alatt az index a korábbinál is elfogultabb, ballib politikai akcionista irányba ment el.
- Amit aztán megfejelt a Bodolaival való konfliktus során tanúsított hiszterikus, teljesen illojális magatartásával, amiért Puzsér szerint is egyértelmű, hogy a világ minden pontján repülnie kellene.
- Mindvégig ballib irányvonalat követett az index, pedig immár tíz éve került úgymond "fidesz-közeli" kezekbe.
- A témát egészen elképesztő intenzitással tálaló 444-nek és személy szerint Uj Péternek több szempontból is (töbek között a kognitív disszonanciát enyhítendő) kifejezetten érdeke az, ami történt és ahogyan azt tálalják.
- Összefoglalva: egyáltalán nem igaz a ballib agit-prop narratívája ("A Fidesz szétverte az indexet, a sajtószabadság utolsó bástyáját!")

- A 90-es években összehasonlíthatatlanul rosszabb helyzetben volt a jobboldali média Magyarországon, mint most a ballib.

Ez így egész kerek...

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/98518/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?