Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

KANADAI BARÁTOM LEVELE


Milyen ország az, ahol a nemzeti lobogót nyíltan meg lehet becsteleníteni? Milyen ember az, aki ezt megteszi? Milyen emberek laknak abban a bérházban? Milyen emberek laknak azon a környéken? Senkinek egy szava? Vagy, nem mernek szólni?

Szia Zsolt,

Csatolok egy képet, a hétvégi sétánk során csináltam itt a közelben. Egy bérház erkélyén lóg a zászlónk, mellette balra a "black lives matter" felirat kartonon.

A kanadai zászló fejjel lefelé lóg, ami jelzés értékű (így szokták megbecsteleníteni a kanadai lobogót!), rajta a felirat "Fuck the RCMP" / "Bazd meg az RCMP-t" (az RCMP a legendás Kanadai Királyi Lovasrendörség, amolyan szimbóluma is Kanadának!)

Alatta pedig egy másik felirat "shut down Canada" / "bénítsuk meg vagy zárjuk be Kanadát".

Milyen ország az, ahol a nemzeti lobogót nyíltan meg lehet becsteleníteni? Milyen ember az, aki ezt megteszi? Milyen emberek laknak abban a bérházban? Milyen emberek laknak azon a környéken? Senkinek egy szava? Vagy, nem mernek szólni? Na de, hol van a hatóság?

Vagy, hol az egészséges nemzettudat, ahol legalább a nemzeti lobogónkat kihagynák ebből a becstelen játékból!?

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/98391/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?