Blogolj!

VÁLASZ A MAI TÜNTETŐK FONTOS KÉRDÉSÉRE


Fölöttébb érdekes kis tüntetés zajlott ma, Óbudáról a Várba menetelt egy kübli kifogástalan úriember, hogy szolidaritását fejezze ki az index szerkesztőségével.

A tüntetést a Momentum nevű politikai excrementum szervezte, itt az összefoglaló arról, hogy miért éppen ők:

Gyurcsány Ferencék nyerték az indexes belháborút | Magyar Nemzet

Pénteken felmondott az Index négy főszerkesztő-helyettese és a vezető szerkesztője. Távozásukkal egyidejűleg a szerkesztőség több mint hetven (azóta 80) munkatársa szintén kezdeményezte a felmondását. Érdemes hozzátenni, hogy 2011, Uj Péter távozása óta az Index szerkesztősége jelentősen átalakult. Azok, akik a korábbi, a régi baloldalhoz köthető vezetéshez voltak elsősorban hűek (Uj Péter maga is az MSZP ...

Ha esetleg részletesebben is érdekli a kedves olvasót az ügy, akkor íme:

Gyurcsány Ferencék nyerték az indexes belháborút

Úgy tűnik, a régi baloldal megnyerte az Indexért folytatott belháborút. A több mint 80 Index-alkalmazott felmondása után egyértelmű: Gyurcsányék visszavették a baloldali propagandalapot az "új baloldaltól". Elsősorban a Momentumtól. Nem véletlen, hogy a lap vezérigazgatója Horn Gyula egykori bizalmi embere lett, az igazgatóságba pedig bekerült Gyurcsány Ferenc egyik ismert támogatója, aki az őszödi beszéd és az azt követő tiltakozások közben játszott sajátos szerepet.

A tüntetők – s most következzék itt az index hullájából már az első pillanatokban jóízűen lakmározó 24.hu beszámolója – ezt skandálták a karmelita kolostor felé menet:

„A menet nyolc óra környékére ért a Clark Ádám térre, innen mennek fel a miniszterelnök irodája elé. Negyed kilenc környékén már óriási tömeg gyűlt össze a téren, sokan egy helyben állva várták, hogy feljuthassanak a Várba. Közben többen azt skandálták, hogy hol vagy, geci?!”

Nos, akkor ezt a nagyon lényeges kérdést feltevő, nagyszerű, európéer, választékos foshömpölynek adjuk meg a pontos választ:

Odafent a Szemlőhegyi úton, a kurva anyátokat…

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/98187/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?