Blogolj!

PUZSÉRNAK


Puzsér felháborodott:

Az ezeréves magyar állam kivakarja a börtönből pedofil kádereit

„Az ezeréves magyar állam kivakarja a börtönből pedofil kádereit - teszi mindezt a magasságos keresztény-nemzeti kurzus uralma alatt. Kaleta Gábort diplomatákat illető diszkrécióval hazacsempészik, hogy ötszáznegyvenezer forint ellenében szabadon távozzon a bíróságról, és tovább áldozzon gyalázatos szenvedélyének. Aligha van már Magyarországon. Szabad ember, aki ellen nincs körözés.

A felháborodás kiindulópontja teljesen rendben van. Ez a Kaleta nevű pedofil geci börtönben rohadna meg, ha rajtam múlna. Viszont: az a helyzet Róbert, hogy Kaletát a bíróság engedte haza. A független magyar bíróság. Amelyre az égvilágon semmi ráhatása nincs az államnak (kormánynak stb.). Az ügyvédet pedig kár ebbe belekeverni, ugyanis az ügyvéd sorozatgyilkosokat is véd. Mert az a dolga. Amúgy ez az a független magyar bíróság, amely szerint ha Ungár Klára lebuzizza Kocsis Mátét, azt az érintettnek tűrnie kell, mert egyfelől közszereplő, másfelől azzal nem lehet megsérteni valakit, ha lebuzizzák. Viszont ha néhai Terry Black lebuzizza Vona Gábort, akkor neki ötmillió forint sérelemdíj jár, ugyanis mérhetetlenül sérültek személyiségi jogai azáltal, hogy lebuzizták.

Errefelé kellene gondolkodnod, Róbert. Nem vagy te ennyire hülye, ugyanis. Csak elfogult. És az árt a tisztánlátásnak. (Mindez persze rám is igaz. Csak én a jó oldalon állok.)

(Borító: alfahir.hu)

Címkék: Puzsér Róbert
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/97158/pics/lead_800x600.jpg
Puzsér Róbert
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?