Ismét nőtt az aktív koronavírus-fertőzöttek száma
Meghalt két idős, krónikus beteg és 45-tel, 4813-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt huszonnégy órában.
Blogolj!

„ZÖMMEL A SZOKOTT ARCOK…”


Véletlenül éppen ma írtam a baloldal és a vele szövetséges „liberálisság” „szellemi fölényéről”, itt elolvashatják:

Szellemi fölény? | Magyar Nemzet

A baloldal - s munkásosztály nem lévén, a vele szövetséges „liberálisság" - maga a szellemi, intellektuális fölény. No és az erkölcsi, de arról nem beszélünk, az magától értetődő. Lássuk be: ez az a tétel, amelyet a baloldal - s munkásosztály nem lévén, a vele szövetséges „liberálisság" - hosszú évtizedek óta hangoztat, írt már róla egy ...

Nos, e nem létező szellemi fölénynek tökéletes megnyilvánulása a magyarnarancs névre keresztelt(?) pöcegödör mai cikke, ez:

Több mint hetven Fidesz-barát színházi ember állt ki a filmművészeti egyetem bedarálása mellett

Zömmel a szokott arcok: Balázs Péter, Bozsik Yvette, Dörner György, Kálomista Gábor. Több mint hetven színész, rendező, színházi művész támogatta aláírásával a Színművészeti Egyetem modellváltását lehetővé tevő törvényt. A levelet a Palkovics Lászlónak és Semjén Zsoltnak címezték, és azt kérik, tartsák fenn a modellváltásra vonatkozó törvényjavaslatot, mert az " közép és hosszú távon a teljes hazai előadó-művészet javát szolgálja".

Ebben olvasható a szokásos, lekezelő, a képzelt szellemi és erkölcsi fölény emelvényéről hozzánk intézett „leszólás”, miszerint az aláírók „zömmel a szokott arcok”. Vagyis a tehetségtelenek, az alacsonyabb rendűek…

Nos, itt elolvashatják a teljes névsort, érdemes:

Hetven művész támogatja aláírásával a Színművészeti Egyetem modellváltását

Több, mint hetven színész, rendező, színházi művész támogatta aláírásával a Színművészeti Egyetem modellváltását lehetővé tevő törvényt. A Palkovics László miniszternek és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek küldött levélben azt írják: nemzeti kultúránk védelmében kinyilvánítjuk, hogy támogatunk minden olyan átalakítást, amely az egyetemen felhalmozott hatalmas tapasztalatot - továbbfejlesztve azt - nemzeti örökségünk megőrzésének és gyarapításának szolgálatába állítja.

Azt pedig nyugodtan kijelenthetjük, mert tényszerű: a magyarnarancs pöcéjében nem csak úgy „zömmel a szokott arcok” lubickolnak, hanem aki ott előfordul, kivétel nélkül mind az, ami. S hogy mi is? Erről Murphy törvénye az irányadó:

„Az emésztőgödörben mindig a legnagyobb darabok úsznak legfölül.”

Na, hát ezek…

Címkék: liberálisok
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/97153/pics/lead_800x600.jpg
liberálisok
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?