Blogolj!

Szilágyi Ákos barátom újabb levele


Szilágyi Ákos. 2020. 07. 01.

Mark McCloskey, St. Louis-i, az otthonát fegyverrel védő ügyvéd interjúja a CNN-en

Az ön véleménye szerint az otthonát védte - kezdődött a beszélgetés. AZ ÖN VÉLEMÉNYE szerint - mondja végtelen cinizmussal Chris Cuomo (aki egyébként a testvére a NewYork-i kormányzónak, Andrew Cuomonak, egészen véletlenül. Ő az egyik legarrogánsabb CNN kommentátor a nyíltan homoszexuális, fehér élettárssal rendelkező Don Lemon, fekete bőrű gazemberrel és Wolf Blitzerrel hármas holtversenyben)

Hogy érzi magát most, hogy a BLM elleni mozgalom szimbólumává vált?

A kérdést Mark McCloskey visszautasította - teljes joggal - kihangsúlyozva, hogy ő feleségét, családját és 35 éve épülő otthonát védte. Ő a saját területére betolakodó tömeget kívánta távol tartani otthonától, különös az elmúlt hetek ismert gyújtogatásainak tükrében, jogos félelemmel. Bejöttek a kapuján, nem volt ideje születési okmányokat kérni tőlük, miután a rendfenntartó erőknek nyoma sem volt ez alatt a támadás alatt.
A riporter kellően álságos arccal megkérdezte, hogy bármi kára, vagy sérelme történt-e aznap?

Igen volt a válasz. Terrorizmussal kellett szembenézni, ami definíciója szerint nem más, mint félelemkeltés, megfélemlítés erőszakos cselekedetek alkalmazásával.

A CNN természeten elfelejtette megemlíteni, hogy a fosztogatók a napokban meggyilkolták David Dorn St. Luis-i nyugdíjas rendőrkapitányt.

Mark-mccloskey-st-louis-homeowner-pulled-gun-protesters-blm-cpt-vpx cnn

Mark McCloskey, a St. Louis homeowner who brandished a weapon while demonstrators were outside his house, tells CNN's Chris Cuomo that his "life has been ruined" since a video of the incident surfaced online.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/97086/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?