Blogolj!

MÉG EGY CSEMEGE MÁRA


A napokban a kloáka maxima médiában nagy sikert aratott (értsd: cinikusan, gúnyolódva kiröhögték és persze megfenyegették) az a házaspár, amelyik St. Louisban fegyverrel állt ki házuk tornácára, miközben a "békés tüntetők" értetlenkedve szörnyülködnek az őket ért "fenyegetés" miatt.

Nos, itt megnézhetik azt is, ami kimaradt a CNN meg a többi rohadmány "tudósításából", a mellékelt cikkben pedig elolvashatják a valódi történéseket.

AR-15 Couple Says - Get Off Our Property BLM Domestic Terrorists!

In the 1970's I Lived through the Carter disastrous Presidency with included high-interest rates, gas shortages, and the Iranian Hostage Crisis. When Ronald Reagan was elected in 1980, the hostages were immediately released and America came together - MAGA. Our country has had its ups and downs since, in 1992, there was the Rodney King...

Nos, a filmen látható, amint a csőcselék behatol a házaspár ingatlanára. A cikkből pedig kiderül, hogy ezt nem csak ezzel a házaspárral tették meg, hanem kifejezetten ezt találták ki éppen a BLM aktivisták (kibaszott, rohadt gazemberek). Nevezetesen: bemenni "gazdag" fehérek birtokára, kertjébe, házaiba, és provokálni őket.

Hát, ezzel a házaspárral rossz lóra tettek.

És reméljük, egyre több fenyegetett fehér fogja elővenni a fegyverét, s ha szükséges, nem haboznak majd használni is.

S hogy el ne felejtsem: a gépfegyveres ember ügyvéd, aki többek között a "rendőri brutalitás" áldozatait képviseli...

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/97034/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?