Blogolj!

PARADIGMAVÁLTÁS


Az Alapjogokért Központ tökéletesen összefoglalta a dolgokat. Tegyük még hozzá, hogy mostanában Párizsban az antifasiszták azt üvöltik a tüntetéseiken, hogy „mocskos zsidók!”. De erről nem illik beszélni a haladó médiában. Viszont ha mi kiejtjük a szánkon Soros György nevét, akkor az a nácizmus tombolása.

Amúgy pedig fehér bőrű, safe space-be menekülő, antifasiszta taknyok küldenek el fekete rendőröket a picsába, és mutogatják nekik a középső ujjukat, mindezt a feketék melletti szolidaritás jegyében.

Pontosan ennyire kell ezt a rahedli, nyomorult, beteg faszt komolyan venni.

ALAPJOGOKÉRT KÖZPONT

„Tehát ha jól értjük, akkor a zsidó képviselőket listázni óhajtó Jobbikkal összeálló DK-s polgármester szerint Hitler munkássága Németország felemelkedését hozta, miközben mindkét párt partnere, a Momentum Izrael ellen uszít.

De a jobboldal a fasiszta.

Aha.”

Kínos „malőr": Hitlert méltatta a gyurcsányista polgármester (videó)

Nézzük csak és ízlelgessük, hogyan is néz ki László Imre életének legszerencsétlenebb mondata! Megnyomta az önmegsemmisítő gombot Újbuda gyurcsányista polgármestere. László Imrének a képviselő-testületi ülésen sikerült egy olyan eszmefuttatásba beleszaladnia, melynek lényege az lett, hogy Adolf Hitler munkásságát méltatta. Azt mondta, a Führer megérdemelten lett a Time magazinban az év embere, mert elvitathatatlanok a Németországért tett cselekedetei.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/96866/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?