Blogolj!

CSAK HOGY VILÁGOS LEGYEN...


Szabó Tímea (meg az összes többi senkiházi) most azon jajong, hogy mit nem tettek szegény Kiskarácsony Gergőkével, a Szálasihoz hasonlították, oda is montírozták a fejét, hát hogy is lehet ilyet csinálni...

A Szabó ezt írta:

Embertelenség és érzéketlen aljasság, Fidesz a neved!

„Rengetegen megosztottátok Karácsony Gergely posztját, nekem erre most van lehetőségem. Így a nap végén nem a nagyobb elérés érdekében, hanem azért osztom meg én is ezt az írást, mert ilyen esetben nincs más, mint a feltétel nélküli szolidarítás kinyilvánítása nem csak Karácsony Gergellyel, hanem mindenkivel, akinek a fotó láttán joggal hasított a szívébe a fájdalom családtagok, barátok elvesztése és Magyarország legborzalmasabb időszakának felelevenítése miatt.

Igen megható sorok lennének ezek, és még a (mű)felháborodásnak is bedőlhetnénk, ha nem tudnánk, amit tudunk: idestova tíz éve, a lelkiismeret furdalás legkisebb jele nélkül, bármiféle fenntartás nélkül Hitlerezik (vagy Sztálinozzák, Kim Dzsong Unozzák) Orbán Viktort, a Magyar Narancs legutóbb hitlerbajuszt rajzolt neki, és nagyon fel voltak háborodva, amiért odamentünk a retkes, bűzlő szerkesztőségükhöz tiltakozni.

Egyszóval: aljas, embertelen, farizeus, szemforgató becstelenség, Szabó Tímea a neved. (A Szabó helyére odaírható az összes többi is.)
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/96489/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?