Blogolj!

Tényleg vége?


A betolakodó, ártó és teljesen feleslegesen létező arab, aki a felvételen beszél, legalább őszinte.

Maga mondja el mindazt, amiről a megmaradt európaiak normális (értsd: nem bevándorláspárti, nem migránssimogató, nem szélsőségesen liberális, nem önfeladó, nem hagyomány-tagadó, nem vallásellenes, nem a hagyományos családmodellt megvető és kiröhögő, nem lila és nem méregzöld, nem nemzetellenes, egyszóval: nem idióta) fele évek óta beszél. Mármint hogy ezek a teljesen felesleges létezésű, ártalmas szörnyetegek nem menekültek, nem segítségért jönnek, hanem hódítani.

Leigázni Európát, a nyugati kultúrát (van még olyan?), vagy ahogy ez a véglény a maga értelmi szintjén megfogalmazza: “Megb...ni Dániát”.

Hamlet dán királyfi ügyes-bajos dolgainak megismerésekor olvashattuk:

“Kizökkent az idő - oh kárhozat,
Hogy én születtem helyre tolni azt.”

Lucifer pedig így inti Évát a Tragédiában:

“A tett halála az okoskodás”.

Vajon lesz még nyugaton valaki, aki nem okoskodik majd, nem gyárt hülye, önsorsrontó, önpusztító elméleteket, hogy aztán elnevezze azokat szabadságnak, demokráciának meg nyitott társadalomnak, hanem cselekszik végre?

A kiábrándító valóság: egy migráns odasétált egy csoport tüntető dánhoz, és a szemükbe mondta a keserű igazságot (18+)

Rasmus Paludan egy a dán iszlámellenes politikus, aki a radikális iszlám nyugati térnyerése miatt folyamatos rendőri védelmet igényel. Április elején a politikus egy demonstrációt - vagy inkább amolyan Magyar Gárda jellegű erőfitogtatást - tartott pártja, a Stram Kurs tagjaival egy aarhusi iskolában. Aarhus Dánia második legnagyobb városa, jelentős muszlim kisebbséggel.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/95226/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?