Blogolj!

TATABÁNYÁN TOMBOL A DEMOKRÁCIA...


No és persze a szólásszabadság.

A DK-s polgármesternő, bizonyos Szücsné Posztovics Ilona előbb kifejtette abbéli nézeteit a helyi tévében, hogy mivel ők finanszírozzák a tévét, ezért mostantól ők határozzák meg a műsorok tartalmát, majd most, a veszélyhelyzetre hivatkozva felbontotta a műsorkészítőkkel a szerződést.

Mivel ezt korábban nem tudta átverni a képviselő testületen, hát most megcsinálta, egyedül.

Eközben ellenzéki támogatói azzal rohangálnak szanaszét a világba, azt hazudozzák ordítozva, hogy Orbánék diktatúrát készülnek bevezetni.
Na, Szücsné Posztovics Vica! Nem kéne nektek, úgy, ahogy vagytok, eltakarodnotok a büdös... Brüsszelbe? (Költői kérdés volt...)

Íme a haladó gyurcsányi demokrácia: a járványt kihasználva egy tollvonással likvidálták a kritikus hangú tatabányai tévét

Október óta kereste a fogást a neki nem tetsző helyi médiaszolgáltatón Tatabánya új, független-DK-s polgármestere. A televíziós műsorkészítésre a városban egyedüliként alkalmas csapatot ezidáig nem sikerült kiebrudalnia, az erről szóló előterjesztését nem tudta átverni a képviselőtestületen, ezért egy vezércsellel, az indokokat lecserélve, vészhelyzet nyújtotta felhatalmazással, polgármesteri rendelettel egyedül bontotta fel a helyi TV-t működtető nonprofit [...]

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/93000/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?