Blogolj!

SVÉDORSZÁG, A CSODA!


Vannak ezek a mi liberálisaink, akik többször el szoktak élvezni, ha Svédország kerül szóba, akár migráció, akár demokrácia, akár nyílt társadalom, akár liberalizmus (bármit is jelentsen ez), akár oktatás, akár egészségügy kerül szóba.

Nos, most Svédország –mondjuk úgy- unortodox utat jár a járvány kezelésében. Például a svéd tisztifőorvos bejelentette, a koronavírusos betegek ellátását végző egészségügyi személyzetnek nem kötelező a védőruházat és a maszk viselése (már nekik sem).

A mi liberálisaink hetek óta arról pofáznak, hogy nekünk még itthon is maszkban kellene járnunk.

A hülye svédek most a betegekkel foglalkozókról is éppen leveszik a maszkokat.

Tessék mondani, 444, 24, HVG meg a többi: nem eresztenétek meg egy telefont az idolotokhoz, hogy ott miért nem kell maszkot viselni még a legveszélyeztetettebb orvosoknak és nővéreknek sem? Csak azért kérdezem, mert máskor minden ügyben fel tudtok hívni valami svéd kretént, hogy kioktasson bennünket a helyes irányról.

Most mi a helyzet?

A többit itt elolvashatják:

Védtelenné válhatnak a svéd egészségügyi dolgozók a fertőzéssel szemben | Magyar Nemzet

2020. április 1-jén került nyilvánosságra, hogy az összes - vagyis mind a 21 - svédországi tartomány közösen határozott arról: lazítanak a Covid-19-es betegek ellátásában résztvevő egészségügyi dolgozók védőfelszerelésére vonatkozó ajánláson. Ennek a lényege pedig nem más, mint hogy a jövőben nem lesz már kötelező védőmaszk és hosszú ujjú felső viselése.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/92806/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?