Blogolj!

Fábián Károly doktor úr megjegyzése


És milyen jó lenne, ha a Facebookon tobzódó sok ostoba, semmihez sem értő, ám nagyon határozott ócska, szar lumpenproli valamit felfogna ebből... De nem fog.

Fotó: Magyar Hírlap

A 93. Cili nénis poén kapcsán – amit csak ma kaptam – szeretném tisztelettel megkérdezni a Facebook szeretve tisztelt egybegyűlt szakértői közösségét, hogy nem unják még? Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfogadom ha sok, DE:

- egy egész életet az egészségügyben töltött

- 4 szakvizsgával rendelkező orvos

- nem alszik hetek óta hogy a te seggedet megóvja

- maga is erősen a veszélyeztetett korban van

- ott van, mondja, szajkòzza, ismétli magát ezredjére, hátha fölfogják végre

Igen, lassan beszél, igen, nem a legfrissebb trendnek megfelelő a frizurája, sem a blézere. De kérem tisztelettel a net nagyon okos népét, hogy ezeket a poénokat időzítse akkorra, mikor majd elmúlik a baj, mert már csak egy hatvanas doktornővel szemben is illetlen és tiszteletlen és nem mellesleg baromi unalmas. Majd ekkor azt is megszakértheti tőlem bárki, hogy alkalmas-e, addig meg higgyük el amit mond, mint orvos, jó? Majd utána nevetünk. Maradok tisztelettel.

Mindenki aki piszkálni meri a Tisztifőorvos Ceciliát, most nekik üzenek . Ezt jól jegyezzétek meg, amikor legközelebb poénkodtok Cili nénivel..

A 93. Cili nénis poén kapcsán - amit csak ma kaptam - szeretném tisztelettel megkérdezni a Facebook szeretve tisztelt egybegyűlt szakértői közösségét, hogy nem unják még? Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfog

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/92771/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?