Blogolj!

EZ SEM JÖTT BE


Nem árt tudnunk, mire is kér pénzt a 444 és a HVG, azzal a dumával, miszerint „Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.”

Akkor egy aprócska példa a megbízhatóságra.
A 444-es Haszán Zoltán nevű megbízható információ szállító ázalag erről értesítette kedves olvasóit:

A cseh és a szlovák kormány már milliószámra veszi a maszkokat Kínából, nálunk még csak ígéret van rá - 444

Miközben Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt közölte, hogy a koronavírus elleni védőfelszerelések beszerzése érdekében „kiküldtem az összes portyázót, akit ki lehet küldeni, az összes nemzetközi kapcsolatrendszerünket beindítottuk. Pekingtől Sanghajig a repülőtereken ott vannak az embereink...", Csehországba már szerdán, Szlovákiába csütörtökön megérkeztek az első repülőgépek, amelyek nagy mennyiségű védőfelszerelést szállítottak a koronavírus-járvány tetőzésén talán már túljutott Kínából.

A címlapon így szólt az ajánló:
„Prágába és Pozsonyba már megérkeztek a szállítmányok. Rajtunk eddig nem segített a legendás keleti nyitás”
És akkor most nézzük meg a tényeket:

Hárommilliónál is több maszk és 86 lélegeztetőgép érkezett

Kedd reggel érkezett meg Kínából Magyarországra az a repülőgép, amely több mint hárommillió szájmaszkot, 100 ezer koronavírus-tesztet és 86 lélegeztetőgépet szállított. Miközben a baloldali politikusok minden erejükkel azon dolgoznak, hogy elgáncsolják a kormányt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben és politikai kérdést kreáljanak az emberéletekből, az általuk diktátornak tartott Orbán Viktor dolgozik.

Megérkezett Kínából az első védőeszköz-szállítmány

Hétfőn a kora reggeli órákban sikeresen megérkeztek a magyar kormány által megrendelt egészségügyi védőfelszelések Budapestre - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel. Közölték: a Wizz Air legújabb repülőgépével március 20-án szálltak fel azok a tapasztalt pilóták, akik hat országon át összesen 50 óra alatt több mint kilencezer kilométert megtéve érték el Sanghajt, hogy onnan csaknem 11 tonnányi egészségügyi segédeszközt repítsenek Budapestre.

Védőmaszkokat ajándékozott egy kínai bank Magyarországnak

Húszezer maszkot adományoztak a China Construction Bank (Europe) S.A. magyarországi fióktelepének képviselői Magyarországnak a koronavírus-járvány miatt; az adományt szállító kamion hétfőn érkezett meg - közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az MTI-vel. A közlemény szerint a kínai nagykövetség, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium megállapodását követően a kamion Párizsból, Németországon és Ausztrián keresztül szállította a maszkokat az ÁEEK központi épületéhez.

Nagy érdeklődéssel várjuk továbbra is a 444 megbízható információit. (Kérjük, hogy a „tesztelni, tesztelni, tesztelni!” megbízható információjukat, a „kirúgják a szülőket, ha nem mennek be dolgozni mert a gyerekükre vigyáznak” szintén nagyon megbízható információjukat, és a 3,5 millió iráni fog meghalni rendkívül megbízható információjukat, valamint a „Magyarországon lefoglalták a cseheknek szánt maszkokat” című megbízható információjukat, végül a „tesztelni, tesztelni, tesztelni! – mondta a WHO főtitkára című tűpontosan megbízható információjukat már ne írják meg még egyszer, arról tudunk mindent:

 

HÍRADÓ, 2020.03.20-i adás

null

Híradó, 2020. március 18. 19:30

Híradó, 2020. március 18. 19:30

Híradó, 2020. március 22. 22:00

Híradó, 2020. március 22. 22:00

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/92289/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?