Blogolj!

A SZLOVÁK MINISZTERELNÖK


A 444 diadalittas beszámolója:

A szlovák miniszterelnök a sárga csillag viseléséhez hasonlította a magyar rendszert, hogy vörös plakáttal jelölik a fertőzésgyanús otthonokat - 444

Szlovákiában nem fognak hasonló intézkedést bevezetni, mint Magyarországon, hogy a hatósági karanténra kötelezett személyek ingatlanát vörös hirdetménnyel jelölik meg, válaszolta egy újságírói kérdésre a szlovák miniszterelnök kedden. Az ÚjSzó beszámolója szerint Igor Matovič kijelentette: „Tudják, az az időszak, amikor sárga csillagot kellett hordaniuk az embereknek már rég elmúlt.

Ó, nahát és hűha!
Már megint a sárga csillag!
Annak idején, mikor skarlátos voltam, úgy nyolc éves lehettem, vagyis körülbelül 1970-1971 körül, amint kiderült a betegségem, a körzeti orvos (Farkas doktor bácsi) haladéktalanul kiragasztotta lakásunk ajtajára a piros cédulát. Az volt rajta, hogy itt fertőző beteg van, tilos belépni.
Én pedig feküdtem a kisszobában, az ágyamban, és nagyon sírtam. No nem azért, mert iszonyúan fájt mindenem, hanem mert megalázottnak és sárga csillagosnak éreztem magam.
Egyszóval, szögezzük le: a szlovák miniszterelnök alig egy napja miniszterelnök, és máris elmehet a jó büdös picsába ez a hülye fasz.
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/92290/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?