Blogolj!

MINDENKI JEGYEZZE MEG!


Mindenki jegyezze meg egy életre, mit műveltek ezek a rohadékok a sorsdöntő napokban. Itt van némi olvasnivaló hozzá.

Nem szavazzuk meg Orbán teljhatalmát!

„Sok találgatás látott napvilágot ma arról, hogy az Országgyűlés jövő heti ülésén miként fognak szavazni az ellenzéki pártok a koronavírus elleni védekezésről szóló kormányzati indítványról. Megadják-e a kormányzati felhatalmazást Orbán Viktornak a teljhatalom felé. Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit az alábbiakról. 1. Tisztában vagyunk a helyzet komolyságával és felelősségünk súlyával. 2.

Nyomás alatt: nemmel szavazhat a parlamenti ellenzék a koronavírus-törvényre

Az elmúlt napokban nagyjából 2018 decembere óta nem látott megosztottság kezdett kialakulni az ellenzékben. Ennek kiváltó oka a koronavírussal kapcsolatos veszélyhelyzet parlamenti meghosszabbítása volt. Bár a helyzet óráról-órára változik, úgy tűnik, hogy szavazni nem kényszerülő parlamenten kívüli, radikális hangok alatt összerogyott a kezdetben kompromisszumkész parlamenti ellenzék.

Nem lehetünk dél-amerikai katonai diktatúra

Valamit félreértett a Fidesz: nem a demokráciát kell felszámolni, hanem a járványt. Ehhez nem korlátlan hatalom kell, hanem minél hatékonyabb intézkedések: a kormánynak sokkal több tesztet, szűrést, védőfelszerelést kellene biztosítania, ha kell - márpedig véleményünk szerint a megelőzés szempontjából fontos lenne - kijárási tilalmat kell elrendelnie, és anyagi segítséget kell nyújtania a bajba jutottaknak.

S persze azt is jó, ha tudjuk, hogy néhány napja még volt bennük kompromisszumkészség, csak a parlamentem kívüli még nagyobb rohadékok addig revolverezték ezeket a gyáva szarokat, ameddig úgy érezték, végük van, ha nem állnak be az életekkel játszadozók sorába. Ehhez is adok némi olvasnivalót:

A Momentum nem támogatja a koronavírus-törvényt

Fekete-Győr András a koronavírus-törvénnyel kapcsolatban vasárnap közösségi oldalán úgy fogalmazott: „tagjaink, képviselőink az ország különböző pontjain önkéntes szolgálatra jelentkeztek. Segíteni akarunk. Ez a kölcsönös bizalom az alapja a katasztrófa elleni együttműködésnek." Majd hozzátette: „végtelen csalódással kell tapasztalnunk, hogy a Fidesz épp vissza akar élni ezzel a bizalommal".

Gomperz: Karantén mindörökké

Aki ezt megszavazza, az nem ellenzék, és arra nem szavazunk.

Kedden, március 24-én 1933-ra emlékezünk

„Kedden, március 24-én 1933-ra emlékezünk, amikor is Adolf Hitler rendkívüli felhatalmazással diktatorikus teljhatalmat szavaztatott meg magának. Remélem, jövő hét kedden, március 24-én, amikor a Parlament szavazni akar Orbán Viktor rendkívüli felhatalmazásáról, a magyar ellenzék napirend előtt megemlékezik erről az eseményről."

Ez a gazemberség csak abban az esetben lenne igazolható, ha biztosan lehetne tudni, hogy a vírus csak ezeket fertőzi meg. Akkor állna jogukban szórakozni – így nem.

Amit tesznek: becstelenség, életveszélyes hazardírozás. hazaárulás.

De hát, végül is, mi ebben az újdonság?

Mindegy… Lesz néhány nap, amikor interregnum van, s utána folytatódhat mindaz, ami életbevágóan szükséges a védekezéshez. De ettől még ezeknek nincs bocsánat.

Erre emlékezzetek!

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/92164/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?