Blogolj!

A seggnyalók


Jeszi barátom kis rokokó remekműben foglalja össze a lényeget ezekről a nyomorult, elvtelen, aljas seggnyalókról. A rohadt kis propagandistákról, a media leninfiúiról.

És ha a felsorolt példák nem lennének elegendőek, olvassák el a 444 nevű pöcegödörben hogy mosdatják a Szabó Balázs nevű, első fokon közösség tagja elleni erőszakért elítélt jobbikos önkormányzati képviselőt, akinek mellesleg két másik ügye is folyamatban van.

Egy Szurovecz Illés nevű seggnyaló propagandista végzi a mosdatást, mert most az arabverő jobbikost is sikálni kell. Hiszen Feri is megmondta: vagy együtt győznek, vagy sehogy. Há ezért. Nem is olyan régen, ha egy jobbikos csúnyán nézett szombaton a világba, ugyanezek megírták, hogy tombol a fasizmus. Most az arabverő valagát is kinyalják.

Hajrá fiúk! Ti vagytok a tutik!

Talpnyaló propagandisták

„Attól, hogy egyes újságírók, publicisták támogatnak egy kormányzatot, annak elveit és gyakorlatát, különböző intézkedéseit, attól még sem ezek az emberek, sem az őket foglalkoztató médiumok nem lesznek propagandisták. Valami mellett kiállni nem szervilitás, hanem karakánság. A nyíltan vállalt kormánypártiság tiszta és egyértelmű. Ellentétben a magát függetlennek, objektívnek hazudó, ám végtelenül elfogult és pártos ellenzéki sajtóval.

Címkék: Jobbik, Nagy Blanka
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/90241/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,Nagy Blanka
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?