Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

KEZDŐDIK!


Ugye, milyen fatális véletlenek vannak?!
Egyszer csak megérkezett a magyar határhoz „pár száz” „békés” tüntető, és elkezdett tüntetni, hogy engedjük be (át) őket.

Varázsütésre előkerültek a gyerekek is, akik állandó „kellékei” az ilyesféle, a médiának, az elhülyült nyugatiaknak, és a mindenhol pontosan ugyanolyan hülye libsiknek szóló demonstrációknak.

Mostantól majd gyerekeket fognak emelgetni és mutogatni az egyre nagyobb számban felsorakozó tévé társaságoknak. Lesznek sírós arcok, síró gyerekek, síró anyák, síró férfiak, síró önkéntesek, síró tévések, síró civil szervezetek.

Mindenki sírni fog, és hülye táblákat emelgetni.

Csak útlevele, neve, életkora, származása nem lesz továbbra sem, egyiknek sem.

Viszont lesz nagy hang, hogy ítéljék el Magyarországot és persze a magyar kormányt, s leginkább Orbán Viktort, amiért „ilyen kegyetlen” ezekkel a szegény „menekültekkel”.

Nekünk pedig egyetlen dolgunk van: figyelni és készenlétben állni.

Igen: figyeljünk! Ha szükség lesz rá, akkor oda kell mennünk, haladéktalanul, hogy segítsünk a határőreinknek, rendőreinknek. Nem fegyverrel, nem erőszakkal, pusztán a jelenlétünkkel.

Lássák a migránsok, hogy sokan vagyunk, és nem akarjuk beengedni őket. Csak ha hivatalos papírokkal, a kijelölt helyen jelentkeznek, és alávetik magukat a hivatalos eljárásoknak. S ha majd bebizonyosodott, hogy valóban jogosultak a menekült státuszra, akkor bejöhetnek. Másképpen nem. Soha sem.

Nem olyan bonyolult ez.

Tudta ezt például 1956-ban minden magyar menekült. Persze, ők tényleg menekültek voltak. És hálás szívvel várták ki a sorukat, vajon melyik ország hajlandó befogadni őket. S aztán, ahol befogadást nyertek, nem ingyen élni, erőszakoskodni, bűnözni, terrorcselekményeket elkövetni, kisfiúkat és kislányokat megerőszakolni akartak, hanem beilleszkedni és dolgozni. Jobban, mint a helyiek, jobban, mint bárki más. Hogy bebizonyítsák, méltóak voltak a bizalomra.

Ebben is nagy a deficit a migránsok körében.

De ettől függetlenül az esélyt megkaphatják, még mindig, ha papírokkal, hivatalosan jelentkeznek.

Addig viszont semmi esélyük. Akárhány síró gyereket fognak emelgetni a kamerák kedvéért. És akárhány aljas, velejéig rothadt NGO fogja követelni mindazt, amit ilyenkor követelni szokott.

S akkor mondjuk ki újra, jó hangosan, nyugodtan és higgadtan, de nagyon határozottan a bennünket, a kormányt, a hazánkat megint provokálóknak:

Mostantól, a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e. Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, és ha kell, kimondjuk, amit Szürke Gandalf kimondott Mória bányáiban, a Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának: 

„ITT ÚGYSEM JÖSSZ ÁT!”

Címkék: határ, migráció
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/90064/pics/lead_800x600.jpg
határ,migráció
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?