Blogolj!

NIEDERMÜLLER MEGFEJTI A VILÁG ÁLLÁSÁT


Na most itt van ugye ez a Niedermüller. Mit csináljunk, nem tehetünk semmit, hiszen kacsacsőrű emlős is van, a Jóisten humora csodálatos, egyszersmind érthetetlen néha.

Fotó: Lokál

Niedermüller szerint "a fehér, hetero, keresztény férfiak rémisztő képződmények", s persze az ilyen nők is.

Az a jó, hogy előbb-utóbb azért leegyszerűsödnek az álláspontok, s nincs szükség többé az össze-vissza magyarázkodásra. Ez például egy csontig letisztult álláspont.

Elvileg persze jó lenne tudni, hogy a "fehér", "hetero", "keresztény" és "férfi" attribútumok közül melyik nem sajátja Niedermüllernek, de a gyakorlatban ennek nincs semmi jelentősége. Ugyanis ha egy földönkívüli kizárólag a Niedermüllert ismerné meg, mélységesen egyetértene azzal, hogy az ilyenek "rémisztő képződmények".

S persze érdekes lehetne azt is megtudni, vajon a niedermülleri világképben (az olyan, mint egy fandli szar), melyiket kell kicserélni, hogy ne rémisztő képződményt kapjunk. Vagyis például egy néger hetero keresztény férfi már cukiság, esetleg egy fehér buzi keresztény férfi is, vagy ez még kevés? Kizárólag a néger, buzi , zsidó hermafroditák jöhetnek-e szóba, mert akkor szegény Niedermüllernek elég nehéz az élete...

Kvíz - rémisztő képződmény Ön?

Kedves Olvasó! Gondolt már arra, hogy Ön valószínűleg egy rémisztő képződmény? Nem ember, nem állat, hanem képződmény. Ha még nem, egy gyors kvíz alapján gyorsan kiderülhet ebbe a kategóriába tartozik e Ön? Kérem válaszoljon őszintén kérdésünkre és a kiértékelésben kiderül, hogy képződmény-e Ön, illetve megrémiszti e embertársait. 2. kérdés Mi a vallása?

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/89534/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?