Blogolj!

ELTÜNTETETT CIKKEK IGAZSÁGA


Itt az idő, hogy megállítsuk ezeket a gazembereket. A Sorosjugendeket. Mielőtt nagyobb baj lesz. Mielőtt tényleg kitör az, amit 2010 óta akarnak: egy polgárháború.

„A Magyar Nemzet törölte azokat a cikkeket, amikben védte magát egy nő meddővé tételével megvádolt borsodi orvos” – ezzel a címmel triumfál a 444. (Akit érdekel, itt elolvashatja.)

Az a szerencse, hogy most, az ügyvédi fenyegetőzés miatt, kényszerből levett cikkünk után lett világos a helyzet. Még világosabb. Hogy ne mondjam: egy eltüntetett cikk még talán soha nem volt ennyire beszédes! Ugyanis a történet most lett kerek:

1.: Bízzál meg egy ellenzéki lapot, hogy írjon lejárató cikket egy kórházról és egy orvosról.

2.: A lap túlteljesít, és a lehető legocsmányabb, legaljasabb, legundorítóbb módon írja meg a hazugságokat, és rasszizmussal vádolja meg az orvost.

3.: Ezt követően két napig ez a cím üvölt az ország képébe, és átveszi az összes becstelen szennylap, 24-től 444-ig:

„Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!”

4.: Megszólal a megrágalmazott orvos, nyilatkozik a Magyar Nemzetnek, és elmondja az igazságot.

5.: Ezt követően dörgedelmes ügyvédi levél érkezik, amely mindjárt őfelségére az Európai Unióra hivatkozva követeli a cikk eltávolítását, mondván, a nyilatkozó orvos megsértette titoktartási kötelezettségét, így a mi szegény Adriennünket súlyos érdeksérelem érte. Ugyanis a mi szegény Adriennünk (akinek ugyebár „vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” felkiáltással vették ki mindkét petevezetékét, miközben nem is cigány) csak a 168 órának adott engedélyt egészségügyi adatai nyilvánosságra hozatalára, nekünk és az orvosnak nem.

6.: Kénytelenek vagyunk a cikket eltüntetni.

7.: Várhatóan a szennysajtó, 24-től 444-ig most majd ezen fog rugózni.

Mondom, világos minden! Rágalmazz meg valakit, a lehető legaljasabb, legocsmányabb módon. A rágalom alapja nem más, mint egészségügyi adat, s egy, a megrágalmazott szájába adott undorító, rasszista mondat. Ha pedig a megrágalmazott védekezik, azonnal fenyegesd meg, hogy nagy baja lesz, amiért beszélt a nyilvánosságban egészségügyi adataidról. Azokról, melyeket előtte te adtál oda egy másik lapnak, hadd rágalmazzon velük kedve szerint. S persze fenyegesd meg azt a nyilvánosságot is, amelyik helyet adott (helyet merészelt adni!) a megrágalmazott védekezésének.

Kristálytiszta minden. Értjük. És az is tökéletesen világos, hogy ennek a mocsoktengernek csak Bangóné lehet a legfőbb ékessége.

Úgyhogy álljon itt befejezésül az, amit frissiben írtam a Magyar Nemzetbe az ügy kapcsán. Ennél többet, ennél érvényesebbet most sem mondhatnék.

Megállítani a gazembereket

Napok óta üvölt bele az ország képébe ez a cím: „Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” Ezzel a címmel jelentkezett a 24.hu, a 444.hu és majdnem az összes többi ellenzéki propagandalap. A kiindulópont pedig a 168 Óra, amelyik ugyanezt a mondatot adta a miskolci kórház orvosának szájába, miután felvezetőjében leírta a következő fontos mondatot: „Lapunk hosszú időn át dolgozott, hogy minden szálat kibogozzon, és megalapozottan írhassunk a történtekről.” Igen, és ebbe a „hosszú munkába” egyetlen ember felkeresése nem fért bele: Nagy Gábor megrágalmazott, megbecstelenített orvos igazgató megkeresése. Aki nyilatkozatot adott lapunknak, amelyből a következők derültek ki:

1. „Mikor a páciens panaszai fokozódtak, és az ultrahangvizsgálattal is kimutatták, hogy a hasában vér keletkezett, felmerült a gyanú, majd egyértelművé vált a méhen kívüli terhesség.”

2. „Ahogy minden műtét előtt, ebben az esetben is személyesen tájékoztatták a beteget, aki aláírta a személyre szabott beleegyező nyilatkozatot és a mindent részletező műtéti szükségességet (indikációt), ez a mai napig bárki számára hozzáférhető.”

3. „Nem vették ki a nő mindkét petevezetékét, hanem csak a bal oldalit, amely miatt veszélyben volt a beteg élete.”

4. „Az operált nő, akiről szó van, nem is roma származású.”

5. „A főorvos fotót készített a műtét előtt és után is, ez is mutatja, hogy nem vették ki a beteg mindkét petevezetékét.”

6. „Kórházi dokumentációk igazolják, hogy hatszor járt azóta az intézményben, és a zárójelentésben is mindent világosan leírtak.”

7. „Azt, hogy valójában mi történt tehát 2016-ban, műtéti leírás, fénykép, szövettan, patológiai jelentés és a nő zárójelentése is bizonyítja. A kórház főigazgatója egyébként a médiahírek miatt belső vizsgálatot is elrendelt, így azóta már külső igazságügyi orvosszakértő is megállapította, hogy a szakmai szabályok szerint történt a beteg gyógykezelése.”

8. „A patológus utólagosan sorozatmetszeteket készített az érintett területekről a klinikum kérésére, és önmaga módosította saját, korábban kialakított véleményét, amihez természetesen joga van. Kimondta, hogy valóban igazolt a méhen kívüli terhesség. (…) A szövettani lelet és a metszetek a mai napig fellelhetők és megtekinthetők a patológiai osztályon.”

Ennyi nagyjából elég is. Ráadásul mindaz, amit a főorvos elmondott, könnyedén ellenőrizhető. És mindennél jellemzőbb és árulkodóbb, ahogy a gazemberek és az általuk működtetett szennymédia mosakszik a főorvos nyilatkozata után. A 24.hu például ezt írja utólag: „Egyébként a 168 Óra nem állította, hogy a másik petevezetéket is kivették volna, hanem hogy annyira roncsolódott, hogy a nő meddővé vált.”

Érdekes, hogy ehhez képest minden skrupulus nélkül leírták az ominózus címet a „büdös cigány” eltávolított mindkét petevezetékéről. Mert megrágalmaznak, besároznak, megbecstelenítenek bárkit. S teszik ezt annak tudatában, hogy a bíróság őket soha semmiért nem fogja elítélni. Ezek a gazemberek most túlmentek minden határon. S tették ezt nyilvánvalóan azért, hogy a gyöngyöspatai becstelenség és igazságtalanság árnyékában, amelyet a „jogvédők” és a bíróság követett el, a magyarok ellen kezdjék lázítani a cigányokat.

Itt az idő, hogy megállítsuk ezeket a gazembereket. A Sorosjugendeket. Mielőtt nagyobb baj lesz. Mielőtt tényleg kitör az, amit 2010 óta akarnak: egy polgárháború.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/89390/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?