Blogolj!

HÍR ÉS KOMMENT


A hír rövid és szomorú (és sajnos megszokott):

„Késes támadás Párizsnál, az elkövetőt lelőtték

A francia hatóságok még nem kezelik terrortámadásként az eseményt.”

A hír folyománya, hogy az elkövető állítólag robbanómellényt viselt.

Jön a komment:

Önök szerint nem elképesztően ciki és idegesítő, hogy akárhány ilyen történik, mindig ott van elsőként a kötelező vörös farok: A hatóságok nem kezelik terrortámadásként az eseményt.

Vajon kit néznek ezek hülyének? Valószínűleg mindenkit. Pontosan olyan az egész, mint egy Pravda vezércikk 1974-ben. És olyan jó lenne minden alkalommal, még melegében megkérdezni tőlük, az illetékes elvtársaktól: ha egy arab vagy feka Allahu akbart üvöltözve éppen emberekre ront, akkor ti mi a jó édesanyátokként kezelitek az eseményt?

Persze, tudjuk a választ. Úgyhogy felesleges kérdezni bármit is. Inkább nézze meg mindenki, mit műveltek ennek a frissen agyonlőtt „nem terroristának” a haverjai a nyugati nagyvárosokban szilveszter éjjel. Tényleg nézzék meg, érdemes. Jó tudni, mivé lett a „művelt” nyugat. Jó tudni, mivé lett az, ahová a „létező szocializmus” rettenetes évtizedeiben oly’ nagyon vágyakoztunk.

Vége van…

És ezért a végért egyszer még felelni fognak. Azok a gazemberek, akik soha nem kezelik terrortámadásként az eseményt. És azok a gazemberek, akik ezt utasításba adták nekik. És azok a gazemberek, akik az utasítást kiadóknak kiadták az utasítást. És ez utóbbiaknak legalább tudjuk a nevét. Az összesnek. Ezek a nevek fenn fognak maradni. Mint minden gazemberé, aki kultúrákat, civilizációkat tett tönkre.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/88408/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?