Blogolj!

ÉDES ISTENEM!


Mindenekelőtt lássuk a narancs (ez egy „újság”, amit „újságírók” írnak) rendkívül érdekfeszítő cikkét!

Tessék:

Botrány a jégen: auschwitzi rabruhában versenyzett az orosz korcsolyázó

A nemzetközi szövetség elnézést kért. Heves kritikák érték Anton Sulepovot, miután egy olyan ruhában mutatta be kűrjét, mely az auschwitzi koncentrációs tábor rabruháit idézte. A ruha félig fekete-fehér csíkos volt egy sárga csillaggal, a ruha másik fele pedig a koncentrációs táborok náci őreinek egyenruhájára hajazott.

Elolvasták? Helyes! Akkor tessék mondani, önök értik? Mármint a problémát? Mert ha igen, magyarázzák el legyenek szívesek nekem is. Szóval mi is a baj ezzel a félig náci félig konccentrációs tábori rabruhával, ha egyszer a szeretve tisztelt korcsolyázó úr éppen a Schindler listája zenéjére táncol? Ugyanis a Schindler listája éppen és egészen pontosan erről szól. Erről a „féligről”, arról, hogy egy náciknak dolgozó (dolgoztató) német zsidókat ment az üzemében, és ezért a zsidóktól utóbb megkapja a legnagyobb elismerést. És az elismerésnél is nagyobb elismerést, a Schindler listája című filmet.

Hol itt a probléma?

Miben kellett volna táncolnia? Matyómintás cuccban, vagy orosz népviseletben? Esetleg nőnek öltözve (az manapság tuti siker!)…

Nem lehet, hogy pusztán a versenyző származásával van a probléma, vagyis azzal, hogy orosz?

Mindenesetre irigylem a korcsolya szövetség problémáit. Édes Istenem, mennyi farizeus, idióta faszkalap! 

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/86937/pics/lead_800x600.png
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?