Blogolj!

SVÉDORSZÁG "HALAD" ÉS "BÜSZKE"


Tessék szépen megnézni, és kéretik kicsit sem csodálkozni, megbotránkozni. Ugyan! Nincsen miért!

Inkább azt kell tudatosítani magunkban, hogy minden kor hozzá teszi a magáét a nagy egészhez. Michelangelo (amúgy homokos volt) még a Sixtusi kápolna mennyezetét hagyta ránk, és a Pietát. Ezek a beteg, ostoba, perverz csimaszok meg ezt. És mindenki pontosan azt fogja kapni, amit megérdemel, mindenkire pont úgy fognak emlékezni majd, ahogy kell. Érdemei szerint. Amikor majd a "szőke s roppant barbárhadak" elsöprik, eltakarítják, a szó legszorosabb értelmében elpusztítják ezt a beteg, mocskos világot, ennek a "művésznek" és ennek az ocsmány, idióta "lelkésznek" a teljes feledés lesz a jutalma.

S addig?

Addig gyakorolhatjuk a türelem erényét. Persze csak addik, ameddig van értelme. Ha már úgy érezzük, nincs érftelme többé, akár lehetünk mi is a szőke s roppant barbárhadak...

Homoszexuális oltárképet avattak az idei advent kezdetén Svédországban a malmői Szent Pál templomban.

Az ember esze megáll. Ha rövid ruhák mellett még fedetlen vállaknak sincs helye a templomokban, akkor ugyan mi keresnivalója lehet ott, még irányultságtól függetlenül is bármiféle szexuális vonatkozású képnek? Nem tűnik hitelesnek a templom lelkipásztornőjének az a válasza, hogy eddig nem voltak megfelelően reprezentálva az emberek a templomban. Ha ez így lenne, akkor az emberek csak azután járnának templomba, miután meggyőződtek arról, hogy kellőképpen reprezentálva vannak vagy az oltárképen, vagy na jó, esetleg egy másik szentképen.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/86880/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?