Ismét nőtt az aktív koronavírus-fertőzöttek száma
Meghalt két idős, krónikus beteg és 45-tel, 4813-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt huszonnégy órában.
Blogolj!

Izraelben is rájöttek a “menekült ipar” lényegére.


Legfőképpen arra,  hogy ki ill. kik vannak a háttérben Soros mellett, vagy mögött.
És a semleges Svájc is benne van az „üzletben”.
 
Nocsak! 
A "humanitárius" embercsempészek finanszírozásáról.Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, ő pedig a Rothschildok fő bankja.
Világszerte hasonló emberek üzemeltetik a(ál)humanitárius és (ál)emberjogi szervezeteket, beleértve Afrikát is.
Egyszerű dolog ez: 
Az (ál)humanitárius szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak (beszednek), amiket aztán szétosztanak a "rászorulóknak", akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely utaztatásért kapott pénzt, visszafizetik a "humanitárius" embercsempészeknek.
Európába érkezésük után,                                 az államok ismét fizetnek a "menekültekért", mégpedig a táborokat üzemeltető szervezeteknek. 
És mindezért Soros úr - Rothschildék               jobbkeze -lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi "menekültet" fogadjanak be.
A kultúra szétrombolása, (eme új rendszer felállítása mellett), egészen jó üzlet.
(Legjobb az egészben az, hogy az adófizetők fizetik a "menekülteknek" az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat,                                                 és egyéb olyan előnyöket,  amilyen  szociális  ellátás összegeihez a  helybeliek  nem  juthatnak.)
S  ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja, a Wall Street bűnözői  forgatják,  inkasszálják!!!

Már Izraelben is rájöttek?
A globális káoszért kampányol Soros - állítja a The Jerusalem Post.
Az izraeli lap szerint a magyar származású USA-beli                                                       milliárdos által támogatott projektek mind egy célt szolgálnak. 
Gyengíteni a nemzeti erőket, a nemzetállamokat, hogy azok ne tudják megvédeni törvényeiket és közösségeik értékeit.
Ösztönözni a migrációt, befolyásolni a választásokat és (a korrupt) újságírókat pénzelni –  a többi között - ezek szerepelnek a Soros György tervei között,                             egy izraeli lapban megjelent cikk szerint.
A szerző azzal kapcsolatban fogalmazza meg véleményét Sorosról, hogy augusztusban az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány dokumentumai közül több, mint 2500 szivárgott ki a világhálón.
 
Az iratokban az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott "civil szervezeteknek"       a támogatásért cserébe,                                     mindent meg kell tenniük, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések. A migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, az illegális bevándorlóknak pedig egyre több joguk legyen. 
 
Az akták szerint a milliárdos 2, 2 milliárd forintnak megfelelő összeget szán azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak a befolyásolásában vagy lejáratásában.
A The Jerusalem Post azt írja, hogy a Soros által támogatott tervek mind egy célt szolgálnak.
A nyugati demokráciákban (és a Közép-Európai országokban is) meggyengíteni a nemzeti erőket, hogy ne tudják megvédeni országuk és közösségeik törvényeit, értékeit. 
 
A cikk szerint, ennek érdekében Soros megpróbálta befolyásolni a 2014-es magyarországi és európai parlamenti választások eredményét.” (Jerusalem Post, MTV Híradó)
Mondjuk mi ezt, évek óta. Most viszont az a jó, hogy a Jerusalem Postra nagyon nehéz lesz azt mondani, amit ránk szoktak ilyenkor. Úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen kreatív megoldással rukkolnak elő a Soros által megvásárolt kis csírák, a Magyarországon is működő (ál)civil szervezetek.
Addig is: Sorost nem kéne végre kitiltani? Például mindenhonnan. Csehország és Horvátország már megtette!

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/83574/pics/15683811792911280_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?