Blogolj!

A 444 oly’ friss!


A naprakész, végtelenül modern, hamisítatlan gonzó újságírás Paganinije, a mindenki pofájába azonnal és bárhol belefényképezek Ács Danika ismét előállt egy újítással.

Most, augusztus 17-én megírta ezt:

Felnőttként értették meg, hogy gyerekként miért öltek - 444

A Videotéka rovat az utóbbi évek egyik legszebb dokumentumfilmjét ajánlja. Pali, Gabesz és Zsolt harminc éve a tököli fiatalkorúak börtönében leültek a vaságy szélére, és elmesélték emberölésük, lebukásuk és fogságuk történetét. Többek között ezekből az interjúkból készült el 1985-ben a Monory Mész András rendezte legendás Bebukottak című film, amit betiltottak, és csak évekkel később, a rendszerváltás után mutattak be.

A fene tudja miért, de olyan ismerős volt. Aztán a szövegben rá is lehet kattintani - és láss csodát! Előbújik Ács Danika 2014-es cikke, na miről? Hát ugyanerről! Szó szerint megírta már öt éve! Klassz! Izgatottan várjuk Ács Danika 2024-es beszámolóját a Bebukottak és a Káin gyermekei című alkotásokról!

Harminc év után megérted, miért gyilkoltak a kamaszok - 444

Elkészült a '85-ös Bebukottak című film folytatása, a Káin gyermekei. Monory Mész András '85-ös dokumentumfilmje a tököli börtönben raboskodó fiatal elítéltek döbbenetes életét mutatta be. A folytatás, a harminc évvel idősebb bűnösök indítékait, és tettük következményeit nyomozza ki. Lélegzetelállító film.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/82558/pics/lead_800x600.jpeg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?