Blogolj!

Felháborító!


Persze, pontosan tudtuk, hogy ez lesz. Mégis mellbevágó szembesülni a pőre ténnyel: immáron a jog köntösébe bújtatva zajlik az állam felszámolása, ilyen bírónak nevezett gazemberek segítségével. És immáron leadva a jelzés az összes hasonló, hajóskapitánynak és “embermentő NGO-nak” álcázott gazembernek és embercsempésznek is, hogy minden mehet tovább. És mostantól végképp nem számítanak a törvények, az állam erőszak szervezetei sem számítanak, azokkal is újat lehet húzni, sőt, meg lehet őket támadni, majd a “bírók” kihoznak a sittről, és nincsen többé állam úgysem.

Egészen addig fog ez menni, ameddig a társadalmak türelme elfogy, és a maguk kezébe veszik a dolgokat. Például a migráns ügyet és a határvédelmet. Remélem, minél hamarabb...

Egy olasz bírónő szabadon engedte a Sea Watch 3 kapitányát, aki így akár rögtön el is tudja hagyni Olaszországot.  Az embercsempészés ügyében való vademelésről csak július 9-én döntenek, addig Racketenek Olaszországban kéne maradnia.
Alessandra Vella olasz bírónő ejtette a  német kapitánynővel szembeni fennálló vádpontokat, éppúgy a hatósággal illetve olasz hadihajóval szemben tanúsított ellenállás vádját, mind a mások életének veszélyeztetését. 
Vella azzal indokolta meg a döntését, hogy a kapitánynő "a kötelességei keretében cselekedet".( im Rahmen ihrer Pflichten gehandelt habe). A bírónő azt is kiemelte, hogy Racket kénytelen volt Lampadeus felé hajózni, ugyanis a Tunéziai és Líbiai kikötök nem biztonságosak. 
A bírónő eddigi "érvelése" arra enged következtetni, hogy az embercsempészet vádját is ejteni fogják. 
Úgy tűnik Alessandra Vellának fontosabb, hogy részt vegyen a bevándorláspárti lobbiban, mint az olasz törvények és az saját olasz állampolgárok/rendőrök/katonák testi épsége illetve élete.  
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/75527/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?