Blogolj!

Már a Fox News sem a régi


Levél jött:

A Fox News is kezdi beadni a derekát a liberális SHIT-nek.
A demokratáknak van egy nyiltan zsidógyűlölő. muszlim, sharia törvényt egekbe magasztaló képviselőnője. Folyamatosan az iszlám-ról regél, sőt, mi több...a koránra helyezte a kezét, amikor a képviselő esküjét tette. 
Állandóan az iszlám és a shariah mellett kardoskodik az amerikai képviselőházban.

A Fox News-nak van egy igen szókimondó műsorvezetőnője, egy volt bírónő, akinek náluk van műsora, Nyitóbeszéd címmel. Ezekben a műsorokban eléggé odamond mindenkinek, nem szarozik és elképzelhetetlen magasságokból szarik a PC-re. Nos...ez a bírónő, fel merte tenni műsorában azt a kérdést, hogy ennek a muszlim képviselőnőnek a szavai nem ütköznek-e az amerikai alkotmányban leírtakkal. EGY KÉRDÉS VOLT!!! 
Nos...természetesen a CAIR vagyis Az amerikai – iszlám kapcsolatokért felelős tanács követelte a Fox-tól, hogy Jeanine Pirro bírónő műsorát azonnal szűntessék meg és rúgják ki a bírónőt a piTsába. 
Nos...a Fox...összeszarta magát és felfüggesztette a bírónő műsorát! Szép mi??? Sokan felháborodtak és sokan átpártolta a OneAmerica csatornára, ami MÉG MINDIG konzervatív...a Fox már úgy tűnik nem az.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/70704/pics/lead_800x600.png
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?