Blogolj!

STOFFÁN GYÖRGY NYÍLT LEVELE


  

Elgondolkodtató...:

  

Stoffán György küldte be 2018. 12. 16., v - 19:43 időpontban

 

Nyílt levél a keresztény-és magyarelleneseket üdvözlő Beer Miklósnak
 
Püspök Úr!
 
Nem először válik világossá milliók előtt az a magatartás, amelyet Ön tanúsít a magyar nemzet és a keresztény hit ellen. Ma ismét ezt tapasztaltuk… Ma, az Öröm vasárnapján.
 
Ön, az „Orbán geci, Basszátok meg Jézust, Gyújtsuk fel a betlehemet, Mocskos Fidesz…” etc… mondatokat skandálóknak küldött ma üzenetet, biztosítva őket arról, hogy becsüli a kitartásukat. Olyanokat üdvözölt nyilvánosan váci püspökként, akik meggyalázták és gyalázzák egyházunkat, ünnepeinket, s aki az Andrássy úton akarnak akasztani. Ön vagy öregkori demenciában szenved (magyarul hülye), vagy sátáni elképzelései vannak, amelyekkel egyházát, hívő népét és magyar keresztény nemzetet igyekszik megalázni.
 
Katolikus egyházunk a gyilkosságra felhívást, vagy azok lázítását elítéli. Ön azonban püspök létére, lejáratva ezzel a ma Magyar Katolikus Püspöki Kart, olyan károkat okoz, amelyek felmérhetetlenek és visszafordíthatatlan folyamatokat indítanak el.
 
Önnek nem az a dolga, hogy egy liberális, hazazáruló kisebbséget támogasson üdvözlő levelével, hanem az egyházban amúgy is feszült hangulatot csillapítsa és egységet igyekezzék teremteni. Ezzel szemben Ön a keresztény magyar kormány ellen uszít, és ezzel az egyházunkba vetett hittől tántorítja el a hívő és mindig hű magyar népet Mária országnak népét, ahelyett, hogy az országért és a magyarságért imahetet hirdetne, látva azt a veszélyt, amely leselkedik ránk Európa liberális és keresztényellenes vezetése és ezek hazai követői miatt és által.
 
Magyar katolikus újságíróként megfeddem Önt, szégyellje magát! Igaz, hitemet és a templomot Ön miatt – sokakkal ellentétben – természetesen nem hagyom el, de mélyen elítélem az Ön aljas és gyűlölködő magatartását, amelynek Advent harmadik vasárnapján adott hangot egy liberális törpe kisebbséget üdvözölve köszöntőlevelében.
 
Egy kérdéssel zárnám soraimat: – Milyen lélekkel és milyen vastagra duzzadt bőrrel az arcán fog kiállni a hívek elé a váci éjféli misét celebrálni? Hogyan köszönti azt a Jézust a jászolnál, Akit aljas és trágár mondatokkal illetnek az Ön védencei?
 
Stoffán György”

 

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/66481/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?