hirdetés
Nincs telitalálat az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 12, 21, 24, 33, 88. Joker: 556729. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 559 640; a 3 találatos szelvényekre egyenként 17 715; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1315 forintot fizetnek.
Blogolj!

ANTIKAPITALISTA ASZFALTRAJZ


Olvassák csak el a 444, ezen belül is a czinkóczisándor cikkecskéjét.

Na szóval, tehát a kedves „tüntetők” olyasmivel firkálták össze talpuk alatt az utat, miszerint „kötelet nekik”, továbbá rajzoltak egy akasztott figurát és mellé írták, hogy „TŐKÉS FIDESZES”. Ez utóbbiról az M1 Tőkés Lászlóra asszociált, ám ekkor jön a 444, ezen belül czinkóczisándor, és felkacag, hogy az nem is AZ, hanem „antikapitalista aszfaltrajz”. Vagyis teljesen rendben van az az egész, a felakasztott „tőkés fideszes” továbbá a „kötelet nekik” afféle „antikapitalista aszfaltrajz”, igazán érthetetlen, miért kell ezen fennakadni.


Nekem is van egy remek antikapitalista ötletem: defenesztráció a 444 szerkesztőségében. Micsoda móka lesz! Igazi antifa, antikap, ők meg bejárják Slavata és Martinic röppályáját, egészen a trágyadombig. Miért kellene ezen fennakadni, nemdebár? Mindenki azzal anti, amivel akar, és úgy anti, ahogy szeretne. Éljen a szabadság!

Címkék: Publicisztika
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/66352/pics/lead_800x600.jpg
Publicisztika
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?