hirdetés
Nincs telitalálat az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 12, 21, 24, 33, 88. Joker: 556729. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 559 640; a 3 találatos szelvényekre egyenként 17 715; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1315 forintot fizetnek.
Blogolj!

MEGSZÓLALT A TASZ


Úgysem fogjátok elhinni, mi jelent meg a Magyar Narancs című soros-harsonában.

Ez:

„TASZ: A könnygáz használata indokolatlan és jogellenes volt a tegnapi tüntetésen

Véleményük szerint a tömegkezelés arányossága és szakszerűsége kétséges.

A tegnapi spontán tiltakozás egy idő után erőszakossá vált, így a rendőrségnek közbe kellett avatkoznia. A TASZ jogvédői szerint azonban a tömegkezelés arányossága és szakszerűsége kétséges.

A jogvédő szervezet szerint "annak ellenére, hogy a tüntetés fokozatosan veszítette el a békés jellegét, a rendőrség egyáltalán nem kommunikált a tüntetőkkel, nem figyelmeztette őket a jogsértő magatartásuk következményeire, tehát nem azon volt, hogy elkerülje az erőszak bekövetkezését és alkalmazását. Pedig az új gyülekezési törvény kifejezetten előírja az együttműködés kötelezettségét, a rendőrségi törvény pedig kötelezővé teszi a kényszerítő eszköz alkalmazására vonatkozó előzetes figyelmeztetést.".

Véleményük szerint "érthetetlen, hogy amikor a tüntetés erőszakossá vált, a rendőrség miért nem oszlatta fel hivatalosan is a tömeget, felszólítva a résztvevőket a távozásra, mielőtt a tömegoszlatásba kezdett. Bár történtek célzott, csak a valóban erőszakos tüntetőket érintő kiemelések is, a tömegoszlató eszközök - pl. a könnygáz - használata többször is indokolatlan és ezért jogellenes volt. Ha indokolt volt, akkor olyanokat is érintett, akiknek a tiltakozása megőrizte békés jelleget."

A TASZ közérdekű adatigényléssel fordul a rendőrséghez, hogy pontos képet kaphassanak arról, a rendőrség milyen eszközökkel próbálta elkerülni az erőszak eszkalálódását, és jogsegélyt nyújtanak az eljárás alá vont tiltakozóknak.”

Aki látta és hallotta, mi történt szerda este a városban, annak biztosan nem fordult meg a fejében, hogy megkérdőjelezze a rendőrség könnygázhasználatának jogosságát. Sokkal inkább azon töprengett minden normális ember, hogy a rendőrök hogyan tudták ennyire megőrizni a nyugalmukat ezzel a minden emberségből kivetkőzött szemét csürhével szemben.

És akkor jön a TASZ, és elkezdi baszogatni a rendőrséget.

Talán itt az ideje, hogy ezeket a TASZ-ba tömörült idióta aljas disznókat baszogassa végre valaki.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/66277/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?