hirdetés
Nincs telitalálat az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 12, 21, 24, 33, 88. Joker: 556729. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 559 640; a 3 találatos szelvényekre egyenként 17 715; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1315 forintot fizetnek.
Blogolj!

EGY KIS OLVASNIVALÓ


 

Sok-sok szeretettel ajánlom az alábbiakat a SIXX nevű indexesnek, aki a zsebében hordja a lófaszt, mert ezek a zsebükben hordott lófasszal szokták egymást kultúrhérosszá ütni.

Na szóval, a 888 írta meg:

„A lopott, hamisított fotó után jött a kamu rendőri erőszak vádja

Egy, a tüntikézés után kiadott, izzadságszagú MSZP-s közlemény megpróbálta azt a látszatot kelteni, mintha Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét azért kellett volna kórházba vinni, mert a Kossuth téren rendőri erőszak áldozata lett volna. Mint írják,

az MSZP tiltakozik az ellen az eljárás ellen, ahogyan a párt alelnökét Komjáthi Imrét a földre teperték a karhatalom emberei a Kossuth téri szakszervezeti tüntetésen. Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Komjáthi Imre csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt lévő Kossuth tér visszafoglalását. Komjáthi Imrét a rendőrattak után térdsérüléssel kórházba szállították, jelenleg a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják.

Attól most vonatkoztassunk el, hogy Komjáthi egyáltalán milyen jogcímen tesz eleget bármilyen olyan jellegű, a közrend megbontását megcélzó felhívásnak, amelyet egy szakszervezet kiált ki. Inkább szorítkozzunk a tényekre és nézzük meg, hogy valójában mi történt a téren. Alább olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye, amely finoman is fogalmazva rendet tesz a vágyvezérelt szocialista fejekben, ugyanis abból kiderül, még csak rendőri intézkedés sem történt Komjáthival összefüggésben:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét. A BRFK 2018. december 8-án a Budapest V., Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia. Komjáthi Imre a Budapest V., Alkotmány utcában azt követően sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt.

Hát mi ez, ha nem a hírhamisítás iskolapéldája?

Ez tehát a 888 összefoglalója. Aztán ez a Komjáthi nevű, turkálóban talált forradalmár is kiállt a kamerák elé, mert érezte, hogy nagy a gáz, és közölte a következőket:

1.: A rendőrök hozzá sem értek, nem hogy leteperték volna.

2.: Nem a szakszervezetek felhívására akart berohangálni a térre.

Ja. A többi stimmel.

Már csak az a kérdés, miért nem közölte mindezt az elvtársaival mindjárt a hülye közleményük kiadása után. És még ennél is jobb kérdés, vajon a tegnap óta a „rendőri erőszakról” fantáziáló ellenzéki sajtótermékek mikor közlik végre, hogy tegnap óta a zsebükben lévő lófasszal hadonásznak hevesen?

Kezdhetné mondjuk a SIXX nevű indexes muksó. Úgyis ő a legnagyobb lófasz szakértő.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/66084/pics/lead_800x600.png
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?