Blogolj!

HŰHA!

Házhoz mentem a lófaszért – hirdeti nagy hangon egy SIXX név mögött rejtező Varga Attila az indexen, felfedezvén, hogy a múltkori adásomban a párizsi tüntetések illusztrálására egy belgiumi gazdatüntetés képsorait használtam.

„Bayer Zsolt nem talált magának elég drámai képsorokat a francia tüntetésekről, hát hazudott egyet magának” ordít a cím, majd következnek mindazon toposzok, amelyeket egy ilyen típusú cikkben használni kell, s ez a Varga Attila nevű ócska kis fasz nem fukarkodik egyikkel sem.

Íme:

https://comment.blog.hu/2018/12/08/bayer_zsolt_nem_talalt_maganak_eleg_dramai_kepsorokat_a_francia_tuntetesekrol_hat_hazudott_egyet_mag?utm_source=cimlap&ut=

És akkor néhány megjegyzés:

1.: Mindenekelőtt azt kell tudni, hogy ezeket a képsorokat valamelyik balos portálról szedtem le (illetve küldték el nekem), hogy ez zajlik Párizsban. És éppen ezért ebben tökéletesen igaza van a Vargának: mivel az elvtársai tették fel a képeket, kutya kötelességem lett volna ellenőrizni, tényleg párizsi képek-e. Nem tettem meg, szánom-bánom…

 

2.: A dolog lényegét tekintve viszont nem igazán értem a műfelháborodást. Ugyanis a valódi párizsi eseményekhez képest az általam tévesen használt egykori belgiumi képsorok kifejezetten békésnek mondhatók. Miért „hazudtam volna magamnak” drámai képsorokat, amikor a mai Párizsban autókat gyújtanak fel, betörik a kirakatokat és fosztogatnak, mindent elborít a könnygáz és az erőszak, a karácsonyi vásárok idején zárva vannak az üzletek, bedeszkázzák a portálok üvegablakait, elmaradnak a focimeccsek – egyszóval a mai Párizs úgy néz ki, mint valami harmadik világbeli pöcegödör, mindez őfelsége a plebs meg a fekagyerek-simogató Macron közös erőfeszítéseinek eredményeképpen. És persze el ne felejtsük, hogy ez az a Macron, akit megválasztása után, sőt, egészen a mostani zavargások kitöréséig istenként imádott a hazai baloldal meg a libsik, ő volt a példakép, az „európéer”, egymás sarkára hágva, tolongva nyalták a seggét, aztán „felkelt” a plebs, nekifogott törni-zúzni, és az itthoni baloldal meg a libsik (meg a jobbikosok, akikről már régen nem lehet pontosan megmondani, miféle fajták is valójában)  gyorsan felvették a láthatósági mellényt, és elkezdtek reménykedni, hogy majd csinálnak egy kis Párizst idehaza is. És majd belepusztulnak, hogy valahogy kiprovokáljanak végre egy kis rendőri erőszakot. Apropó! El ne felejtsem! Ennek a SIXX-nek a lapja, meg az összes többi (HVG, 444, Naésaztán, Hátaztán) elborzadva hozza a szörnyű képsorokat, miszerint a francia rendőrök letérdepeltetik –arccal a falnak, ó, irgalom atyja ne hagyj el!- szegény francia diákokat, akik amúgy a térdeplést megelőzően gyújtogattak meg törtek-zúztak.

Tényleg rémes…

Viszont ugyanezek a lapok 2006-ban tapsikoltak a gyönyörűségtől, amikor idehaza a „rendőrök” agyba-főbe verték azokat a tüntetőket, akik nem gyújtottak fel semmit sem éppen, csak haza akartak menni. Agyba-főbe verték, kilőtték a szemüket, csontjukat törték, kezeket csavartak ki, földön fekvő embereket (papot, olimpiai bajnokot) rugdostak (a vonatkozó felvételek mai napig megtekinthetőek). De az valamiért nem fájt ezeknek a geciknek, hanem a demokrácia diadalaként ünnepelték. Most meg krokodil könnyeket hullajtanak szegény térdeplő francia diákokért.

Na, szóval, SIXX elvtárs, mindezen lehet töprengeni. Meg azon, ahogy a „balraát” portál a mostani, saját bevallásotok szerint „pár ezres” „rendszerváltó” tüntetést egy szép, tavaszi, békemenetes fotóval illusztrál, és aláírja, hogy „jogosan retteg Orbán, rengetegen vannak a tüntetők, a tömeg folyamatosan nő”. Na látod, az a tudatos hazudozás, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Gondolom, eddig nem vetted észre, csak azért nem figyelmeztetted az elvtársaidat, hogy „házhoz mentek a lófaszért”. S még szerencse, hogy neked soha nem kell házhoz menni érte. Te ott hordod a zsebedben. Na puszi.   

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/66045/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?