Blogolj!

VALÓDI MAGYAR TÖRTÉNET

Íme, a fontos, a lényeges, az örömteli hír:

Szenzáció: világelső lett a Néprajzi Múzeum új épülete!

Az Európa legjobb középülete díj után a világ legjobb középülete díjat is elnyerte a Liget Budapest Projekt keretében épülő új Néprajzi Múzeum épülete. Fantasztikus magyar sikerről érkezett hír a hétfőről keddre virradó éjszaka! Kiderült: nemcsak Európában, de a világon sincs párja az új Néprajzi Múzeumunk épületének.

És hozzá az elengedhetetlen, hamisítatlan, hazai fostenger:

Hatályon kívül helyezték a Néprajzi Múzeum építési engedélyét

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete hatályon kívül helyezte az új Néprajzi Múzeum építési engedélyét - számolt be a hírről Garay Klára zuglói civil és MSZP-s képviselőjelölt közlése alapján a Népszava. Garay elmondása szerint a bíróság pénteken új eljárásra utasította az első fokú hatóságot, az V. kerületi kormányhivatalt.

Igen, ez így tökéletes! Megépítjük a világ legjobb épületét, miközben „ligetvédők” s minden egyéb idióták, kretének, fabuzik, hőzöngők, frusztrált kis pöcsök ki tudja mióta ott hőzöngenek, őrjöngnek, hogy mindez ne valósulhasson meg, a hülye bíróság meg asszisztál mindehhez. Ha ezeken múlt volna, Lánchíd se lenne, Akadémia se lenne, Vár se lenne – semmi sem lenne.

De szerencsére lett. És Néprajzi Múzeum is lesz. Ugyanis ezek már egyáltalán nem számítanak.

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/65170/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?