Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

NA, EZ VOLNA A LÉNYEG!

Az idióták háborúznak most a normálisok ellen. Minden fronton. S mivel ez tényleg háború, ideje észbe kapnunk. Ahogy a „büszke fiúk” is észbe kaptak.

Olvassák csak:

"A "Büszke fiúk" esete az "antifasiszta" terrorizmussal

A Proud Boys azért lett céltáblája az Antifa-militánsoknak, mert tagjai roppant hatékonyak voltak. Ahogy mottójuk is mondja: "mi nem kezdünk verekedéseket - befejezzük azokat". Ez annyit jelent, hogy megvédik magukat.

A „Büszke fiúk” (Proud Boys) nevű szervezetet valószínűleg kevesen ismerik itthon. Az Egyesült Államokban jól ismert politikai megmondó-komikus, Gavin McInnes alapította, aki korábban a Rebel Media sztárja volt. A Proud Boys „nyugati sovinisztaként” határozza meg magát, és mint honlapjukról is kiderül, mindenkit szívesen látnak, aki elkötelezett a nyugati értékek mellett.

Ezt a baloldali fake news-média persze úgy fordította le, hogy ez egy náci szervezet, akik a „fehér felsőbbrendűséget“ támogatják. Természetesen mindent így fordítanak le, ami nem tetszik nekik. A valóságban pedig ezek egyszerű közösségek az Egyesült Államoktól Izraelig, amelyben vannak feketék, ázsiaiak, homokosok, fehérek vegyesen. És ami még fontosabb, rendkívül veszélyes tevékenységeket űznek: leginkább eljárnak sörözni.

A Proud Boys azért lett céltáblája az Antifa-militánsoknak, mert tagjai roppant hatékonyak voltak. Ahogy mottójuk is mondja: „mi nem kezdünk verekedéseket – befejezzük azokat“. Ez annyit jelent, hogy megvédik magukat. Ez az önvédelem vált „agresszióvá“ a progresszív establishment szemében, szerintük a szervezet veszélyes, mert például nem hagyták, hogy Lauren Southernt vizeletben húzzák végig a földön. Ez valóban felháborító és veszélyes!

Mi történt? A Metropolitan Republican Club meghívta Gavin McInnest, hogy tartson beszédet. Az antifasiszta hadosztály megrohamozta a helyszínt, megrongálta az épületet és ütlegelni kezdte a résztvevőket. A Proud Boys néhány tagja pedig visszaütött. Az „agresszió“ a haladó szótárban mindig az, amikor a reakciósok visszaütnek. Andrew Cuomo hiperliberális kormányzó azonnal vért akart látni és háborút indított a „náci” szervezet ellen. (Ő volt az a kormányzó, aki azt mondta korábban, hogy a „szélsőséges konzervatívoknak“ – ilyenek például azok, akik ellenzik az abortuszt vagy hívei a második kiegészítésnek – nincs helyük New York államban.)

Így most tönkretehetik néhány „Büszke fiú” életét, és paradox módon legalább egy fekete anyuka és néhány gyerek életét is, hiszen az egyik vádlott felesége fekete. A mocskos nácija, az. Nincs is annál viccesebb, mint amikor gazdag fehér kölykök támadnak meg olyan „nácikat”, akik a magánéletükben is leszarják, kinek milyen színe van. (Gavin McInnes neje sem árja, btw.)

Milónak ismét igaza van: nem a „szélsőjobboldalt“ tiltják le, cenzúrázzák vagy vonják eljárás alá. Richard Spencer és David Duke gond nélkül írogathat a Twitterre, miközben Gavin McInnes, Laura Loomer, Roger Stone és Yiannopoulos már rég kiűzettek ezekről a platformokról. Épp azokkal van problémájuk a haladó totalitáriusoknak, akik szabad szemmel láthatóan sem nácik, viszont a józan ész hangján beszélnek, így meggyőzhetik az embereket. Az Egyesült Államok mainstream médiájának „fehér felsőbbrendűségi járvánnyal” kapcsolatos morális pánikja egy vicc. Ahogy nálunk, úgy ott is nagyítóval kell keresni a „nácikat”.

A haladó totalitáriusok azért szeretnék ezeket a figurákat eltüntetni és lehetőség szerint rácsok mögött látni, mert a vitában nem tudják őket legyőzni. Ezért cenzúrázzák őket, és ha a virtuális kivégzés és elnémítás nem működik, küldik az Antifa-rohamosztagot, hogy néhány baseballütő segítségével bírják jobb belátásra a reakciós csürhét, akik vannak olyan pofátlanok, hogy elmondják a véleményüket. A haladó establishment attól fél – és joggal –, hogy ha az emberekhez eljut az olyan közösségek üzenete, amilyen a Proud Boys, akkor velük fognak egyetérteni, nem pedig azokkal, akik úgy találnak naponta új gendereket, mintha Pokemonnal játszanának, valamint akik szerint rasszizmus csokipudingot enni.

Miután Gavin McInnest és a Proud Boyst kitessékelték minden közösségi oldalról, megpróbálják őket az ezeken kívüli nyilvánosságból is eltüntetni – azzal az apró kellemetlen mellékhatással, hogy közben fenyegetik a fizikai biztonságukat is. A Proud Boys a haladó establishment szerint terrorszervezet, de az az Antifa, amelynek más tevékenysége nincs is, mint mások ütlegelése, nem az. (A kedves olvasó egyet találhat, hogy kitől kapnak néha csekket ezek a derék antifák. Igen, tőle.) A Proud Boys legfőbb bűne az volt, hogy tagjai nem hagyták magukat: nem támadtak meg senkit, de ha megtámadták őket, nem tartották oda a másik orcájukat. És ezért felelniük kell a haladó világ ítélőszéke előtt.

Nincs itt semmi látnivaló egyébként. Ahogy a Ku-Klux-Klan volt a régi Demokrata Párt militáns, terrorista szárnya, úgy az Antifa a mai Demokrata Párt militáns, terrorista szárnya. És ahogy akkor, úgy most sem látnak ebben kivetnivalót a kifinomult haladók. Ahogy tyúkanyójuk, Mrs. Clinton is megmondta: nem lesznek udvariasak az ellenfeleikkel.

És most, kedves demokraták, énekeljük el közösen a Horst-Wessel-Liedet, hogy a reakciósok tudják, hol a helyük."

(p.s.: S ha esetleg egyszer mégis falhoz bassza valaki ezeket, kormányzóstul s mindenestül, na, az sem lesz csoda!)

Forrás: 888.hu

Címkék: Büszke fiúk
https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/64652/pics/lead_800x600.jpg
Büszke fiúk
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?