Blogolj!

Gulyás Gergő reagálása

Gulyás Gergő reagált Csaba László penetráns és aljas hazugságára. Íme:

"Reagálás Csaba László mai Népszavában megjelent interjújára

A jó humorral és intellektussal megáldott Csaba László professzor a ma megjelent Népszavának adott interjújában a CEU-val kapcsolatos kérdésre a következő választ adja:

Gulyás Gergely állítólag feltette a kérdést egy korábbi Fidesz frakcióülésen: ha szemernyit sem ártott a Fidesznek, amikor a vizes VB idején eltűntek a sorosozó plakátok az utcákról, akkor miért kell újrakezdeni a kampányt ellene? „Minek nekünk az öreg zsidó akkor?” - hangzott a kérdés. Mire Orbán válasza állítólag az volt: "Mi is gondolkoztunk ezen elvtárs, de augusztus van és semmi nem jutott eszünkbe helyette, marad a Soros”.

Állítólag...

Állítólag ezzel indokolt a kormányfő, amikor Gulyás Gergely megkérdezte, minek nekik „az öreg zsidó". Csaba László, Orbán Viktor korábbi tanácsadója mesélte el a történetet. A CEU jelenlegi oktatója szerint az egyetem csak nyert azzal, hogy a kormány támadásai miatt világszerte megismerték és kampuszt nyit Bécsben, de értelme akkor van az intézménynek, ha Budapesten marad.

A Csaba László történetével csak a következő bajok vannak:

1.) Soha ilyen beszélgetés - sem a Fidesz frakció ülésén, sem máshol - jelenlétemben nem hangzott el.

2.) A valótlan állítás sértő a Fidesz-frakció közösségére és valamennyi tagjára - különösen a miniszterelnökre - és rám is.

3.) Lehetséges, hogy ez a stílus - emberek vélt vagy valós származása alapján történő minősítése - megengedett vagy akár természetes Csaba László barátai körében, illetve oktatói közösségében, a CEU-n, de elképzelhetetlen a Fidesz bármely testületében.

4.) Soros Györggyel a magyar kormánynak számtalan fontos vitája van. Ő támogatja a bevándorlást, mi ellenezzük. Ő előszeretettel avatkozik be az egyes államok belpolitikájába, mi az állami szuverenitás pártján állunk. Az ő tőzsdeügyletei dollármilliárdokban mérhető károkhoz vezettek több államban, szerintünk fel kell lépni a független országok gazdaságában óriási nemzetgazdasági károkat okozó spekulánsok ellen. Soros György egyetlen esetben számíthat a magyar kormány védelmére: ha bárki származása miatt támadja.

Ha Csaba László professzorban maradt még valamennyi az őt egykor jellemző eleganciából, akkor a minden alapot nélkülöző, valótlan és sértő rágalmai miatt haladéktalanul elnézést kér."

(Borító: napi.hu)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/63786/pics/lead_800x600.jpg
CEU,Csaba László,Gulyás Gergely
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?