Újabb szomorú rekord
2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 54 278 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1352 főre emelkedett.
Blogolj!

Gulyás Gergő reagálása


Gulyás Gergő reagált Csaba László penetráns és aljas hazugságára. Íme:

"Reagálás Csaba László mai Népszavában megjelent interjújára

A jó humorral és intellektussal megáldott Csaba László professzor a ma megjelent Népszavának adott interjújában a CEU-val kapcsolatos kérdésre a következő választ adja:

Gulyás Gergely állítólag feltette a kérdést egy korábbi Fidesz frakcióülésen: ha szemernyit sem ártott a Fidesznek, amikor a vizes VB idején eltűntek a sorosozó plakátok az utcákról, akkor miért kell újrakezdeni a kampányt ellene? „Minek nekünk az öreg zsidó akkor?” - hangzott a kérdés. Mire Orbán válasza állítólag az volt: "Mi is gondolkoztunk ezen elvtárs, de augusztus van és semmi nem jutott eszünkbe helyette, marad a Soros”.

Állítólag...

Állítólag ezzel indokolt a kormányfő, amikor Gulyás Gergely megkérdezte, minek nekik „az öreg zsidó". Csaba László, Orbán Viktor korábbi tanácsadója mesélte el a történetet. A CEU jelenlegi oktatója szerint az egyetem csak nyert azzal, hogy a kormány támadásai miatt világszerte megismerték és kampuszt nyit Bécsben, de értelme akkor van az intézménynek, ha Budapesten marad.

A Csaba László történetével csak a következő bajok vannak:

1.) Soha ilyen beszélgetés - sem a Fidesz frakció ülésén, sem máshol - jelenlétemben nem hangzott el.

2.) A valótlan állítás sértő a Fidesz-frakció közösségére és valamennyi tagjára - különösen a miniszterelnökre - és rám is.

3.) Lehetséges, hogy ez a stílus - emberek vélt vagy valós származása alapján történő minősítése - megengedett vagy akár természetes Csaba László barátai körében, illetve oktatói közösségében, a CEU-n, de elképzelhetetlen a Fidesz bármely testületében.

4.) Soros Györggyel a magyar kormánynak számtalan fontos vitája van. Ő támogatja a bevándorlást, mi ellenezzük. Ő előszeretettel avatkozik be az egyes államok belpolitikájába, mi az állami szuverenitás pártján állunk. Az ő tőzsdeügyletei dollármilliárdokban mérhető károkhoz vezettek több államban, szerintünk fel kell lépni a független országok gazdaságában óriási nemzetgazdasági károkat okozó spekulánsok ellen. Soros György egyetlen esetben számíthat a magyar kormány védelmére: ha bárki származása miatt támadja.

Ha Csaba László professzorban maradt még valamennyi az őt egykor jellemző eleganciából, akkor a minden alapot nélkülöző, valótlan és sértő rágalmai miatt haladéktalanul elnézést kér."

(Borító: napi.hu)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/63786/pics/lead_800x600.jpg
CEU,Csaba László,Gulyás Gergely
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?