Blogolj!

Miért baj?

Semmiképpen sem magyaráznánk el Konoknak, hogy miért baj. Elég annyi, hogy ő sajnos nem fogy el. És ez tényleg baj...

"Konok nem érti

Szerencsétlen Dévényi próbált tisztességes lenni, és megemlítette, hogy „fogy a magyar”. Konok Péter válasza: és az miért baj? 

„Belenéztem a Kötöttfogás 13. adásába, amelyben arról beszélt pár nyomorult, hogy a Nemzeti Konzultáció rossz, és borzasztó, hogy a nők és családok most több pénzt kapnak. De nem ez az érdekes, hanem a Konok nevű.

Szerencsétlen Dévényi próbált tisztességes lenni, és megemlítette, hogy »fogy a magyar«. Konok Péter válasza: és az miért baj?

Kész. Ez az a pont, ahol már nem lehet közös nevezőt találni. Ha a sáfrányos szeklice elpusztul egy területen, akkor milyen szép »Őrizzük meg a sáfrányos szeklicét!« feliratú transzparenseket cipelne az összes zöld, szkeptikus és világmegváltó. Ha az utolsó néhány tigris él valami félszigeten, rögtön menne a vészharangkongatás – nem kihagyva azt a szempontot, hogy mindezért természetesen a fehér ember a hibás, pontosabban fogalmazva a középosztálybeli fehér férfi –, hogy mentsük meg a tigrist, tegyünk bele munkát, hogy ez a színfolt ne tűnjön el arról a félszigetről.

»Fogy a magyar.« De ezt az ilyen tudat­zavaros idióta nem érti, és vonogatja a vállát. A tövisszúró gébics el ne fogyjon, de a magyarért nem kár.

Ezeket tényleg kezelni kell.”

(forrás: mandiner.hu)

(fotó: Tóth Gergő)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/63732/pics/lead_800x600.jpeg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?