hirdetés
Blogolj!

Na vègre!


Egy ország kiáltott már ezért a darabért. Egyszerűen hiánypótló mű született!

"Monodráma készült egy vidéki magyar kisvárosban született transznemű életéből

Október 18-án és 19-én egy különleges, fotókiállítással egybekötött színházi előadás lesz a budapesti Bakelit Multi Art Centerben a Soroksári úton. Ónodi Adél egy magyar származású, de Berlinben élő transznemű színésznő – az ő első önálló estjét lehet majd megnézni Dear Future Me címmel. Az előadás a beharangozó szerint egy utazást idéz fel, amelynek során az én és a test kapcsolatba lépett egymással.

Kép: Pintér Leo

 

Ónodi Adéllal kapcsolatban a legfontosabb adatokat a következő rövid életrajz foglalja össze: „Ónodi Adél 1995-ben született egy magyarországi kisvárosban, és már nagyon fiatalon érezte, hogy más, mint a többiek. Azon felül, hogy transznemű lány, a művészet is kezdettől fogva érdekelte. Ezek külön-külön is súlyos következményekkel járhatnak, de így együtt, sőt egy kelet-európai ország vidéki környezetében kihívásokkal teli életet jeleznek előre.

Kép: Drescher Diána

Göndör László, a darab rendezője ezt mondta: „Ez egy monodráma, melynek címe Dear Future Me, amely a darabot játszó Ónodi Adél, transznemű lány életútjából, élményeiből és fantáziáiból építkezik. Egy újszerű megközelítéssel nyúlunk a témához, amiről azt gondolom, világszinten is érdekes lehet.” (Index)

https://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/61238/pics/lead_800x600.jpg
 

Ezeket a cikkeket olvastad már?